The Winner; Pencarian Bloglist by Aisyhah Nyais

by - 11:00:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat pagi,

Harini merupakan 24 April 2020 merupakan hari yang ecah akan umumkan pemenang. Kan? Alhamdulilah, penyertaan memuaskan kerana seramai 19 orang peserta join penyertaan segmen ini. Lama kan dah tak nampak segmen macam ni dilakukan sekarang? Atau terlalu lama ecah hilang sehingga tidak tahu trend terbaru di dunia blogging? 


Sebelum ni memang lagi ramai yang join, tapi disebabkan 4 tahun dah tak aktif mungkin dah hilang networking di dunia blogging sama. Tapi still ada yang kept in touch! Sebab dulu link blog adalah apple-crunchh.blogspot.com tapi beberapa bulan lepas tukar kepada nama yang lebih senang dan official sikit. Doakan nanti kot boleh domain sendiri pulak, eh?

Okay, di samping tu nak ucap terima kasih kepada semua peserta yang join! Terima kasih support each other! InsyaAllah di lain hari akan jalankan lagi segmen2 yang lebih menarik. Bagi yang tak menang, usah risau. Anda dah dapat kenal kawan kawan baru di dunia blogging yang lain. Its okey! Lets grab positive vibe gitu. Ok tanpa buang masa, di bawah ini adalah nama - nama pemenang seramai 10 orang dengan menggunakan bantuan random.org ketika pemilihan dijalankan. 


Alhamdulilah. Terima kasih semua. InsyaAllah bloglist ni akan bertambah dan ianya akan kekal sehingga 1 jangka masa yang agak lama. Nanti kalau nak tukar lagi ecah akan buat lagi segmen ni. Perkara ini adalah untuk memastikan bloglist yang berada di blog ecah sentiasa up to date supaya senang orang nak blogwalking tengok perkembangan yang baru kan ? 

Di samping itu, harini merupakan hari pertama kita menunaikan ibadah puasa buat umat islam. Alhamdulilah puasa pertama pada hari jumaat. Semoga kita dapat menunaikan ibadah puasa dengan baik walaupun PKP di lanjutkan! Mungkin ada hikmah semua ni.. Okey see you to the next entry!

Lots of love ecahh, 

You May Also Like

16 Comments

  1. Yeaa nama mama terpilih. Tq ecah. Selamat berpuasa. Jemput join Segment mama pula

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada semua yang terpilih

    ReplyDelete
  3. yeayy thanks aisyah! Tahnah pemenang lain & selamat berpuasa semua :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah :)
    bersama la kita eratkan ukhwah thru blogging, kan.
    in shaa Allah.
    sharing is caring.

    ReplyDelete
  5. wahhh thankyouu!tak sangka termasuk pula hehe

    ReplyDelete
  6. yeay terima kasih.. sama2 la kita saling kungjung mengunjung
    nanti saya update bloglist saya ya.. lama da x update..

    ReplyDelete
  7. ALhamdulilah

    terima kasih!

    Salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah yang tersenarai.... :) :)

    ReplyDelete
  9. Wahh.. Alhamdulillah.. terpilih jugak.. thankz ecah... tahniah jugak kepada yg lain..

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat semua pemenang! Nt kaklong bleh join kemudian..terlepas ni

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat semua pemenang. ^^ Baru ada kesempatan blogwalking ni. ^^

    ReplyDelete