My Blog In Media - Berita Harian

by - 18:31:00



Assalamualaikum dan selamat petang kepada semua, 

Terlebih dahulu, aku nak ucapkan terima kasih kepada pihak Berita Harian sebab sudi interview saya dan paparkan dalam BH pada hari ini. Syukur tak terhingga kerana inilah kali pertama diriview oleh pihak persiaran surat khabar. Alhamdulilah, ini lah rezeki Allah bagi. Hihihih.

Pada 3 September 2015 yang lalu, Kak Nor Azma Laila telah emailkan kat aku bahawa blog ni terpilih untuk dipaparkan dalam ruangan blogger remaja. Perasaan gembira, teruja tu membuak buak dalam jiwa weh. Siapa penah kena review untuk kali pertama tu mesti tau perasaan teruja baq hang tu camna kan. Nak jadikan cerita semalam tu kak azma ni wasap bagitau akan dikeluarkan harini. Fuhh memang pesan dekat ayah untuk beli dan hari yang paling wajib. Heheheh. Gambar bawah ni merupakan keratan surat khabar BH untuk harini yang bertarikh 30 September 2015....




Sapa beli berita harian harini. Jemput baca nah. Kepada yang belum baca tu boleh la zoom dekat gambar atas tu, heheheh. Terima kasih kepada pembaca yang sentiasa menyokong saya! Sayang semua. Terima kasih sekali lagi kepada semua.

Lots of love ecahh,

You May Also Like

17 Comments

  1. Alhamdulillah tahniah ecah...moga ini menjadi suntikan semangat untuk ecah terus berjaya dalam dunia blogger..amin..

    ReplyDelete
  2. tahniah ecah ! keep on blogging :)

    ReplyDelete
  3. tahnaih ecah, akak doakan moga blog ni terus beri manfaat dan jadi ladang pahala untuk ecah :D

    ReplyDelete
  4. thniah ecah, smoga terus berjaya yer :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak,lepas baca buat saya rasa semangat nak buat entri walaupun agak terhad dengan masa. :3

    ReplyDelete