GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015

by - 12:00:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat pagi to all reader,


(Klik banner di atas untuk join)

Pengalaman pertama saya berblogging bermula sejak tahun 2011 lagi ketika saya tingkatan 3. Masa tu saya minat blog, sebab suka suka ja dan tak tau pun blog ni banyak kebaikkannya. Pada masa tu, saya minat nak berblog sebab saya sukakan untuk design sendiri blog. Saya juga sanggup download photoshop dan lain lain untuk buat header transparent. Saya juga dapat tambah kenalan kawan walaupun ianya hanya dilaman sosial. Jujur saya cakap, berblogging ni merupakan salah satu hobi saya sebab saban hari saya akan buka juga blog walaupun melalui handfhone. Tuntasnya, saya berharap Mohammad Khairul terus berjaya dalam berkarya di dalam blog.
(100 patah perkataan)

5 blogger yang ditag:


Tempoh Contest : 8/9/2015 - 8/10/2015

Lots of love ecahh,

You May Also Like

11 Comments

  1. semoga berjaya
    http://inspiritofdays.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  2. Ecah good luck.tq tag akk.tapi rasanya akak tak boleh joinlah sebab tak boleh penuhi syarat..

    ReplyDelete
  3. ecahh. thanks tag akak. in shaa Allah ada masa akak join.. btw, header yg ecah bg tu cantik sgtttt sgttt. nanti akak tukar. hehe. thanks awaaaa:) sayang ecah kerana Allah.semoga ukhuwah berkekalan.:)

    ReplyDelete
  4. Yeah, sy sama2 join. All the best! :D

    ReplyDelete
  5. good luck..dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  6. Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html#.VhSdM-yqqko

    Semoga Berjaya Dapat Rm200 Tu..Ahahaha

    ReplyDelete