Blog dah bertukar wajah baru!

by - 18:18:00



Assalamualaikum dan selamat petang to all reader,

Petang ni terdetik nak ubah wajah blog maka aku pon mendesignkan blog ni, kuikui. Apa pendapat uolls? Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


Ni merupakan design lama, dan yang anda tengok sekarang ni adalah wajah baru. Ekceli ni takdak lah ubah banyak. Cuma interface kita tengok kan dah lain sikit. Hihihihi. Jangan tanya sebab apa, sebabnya rasa dah lama tak ubah wajah kan. Kot laa lepasni menyepi tetibaa kan dah bukak sekolah nanti, hewhew.

Apa pendapat anda, okay idok? Kewkewkew. Okay bai bai nak anyam ketupat lak.

Lots of love ecahh,

You May Also Like

13 Comments

  1. Memang pandai mengedit akak ni kan huhuhu jelesnya kita

    ReplyDelete
  2. lawalah ecah, Ieka jeles laa tgok blog ecah hahaha XD jangan berhenti edit tau nanti Ieka takde orang nk buat blog comel-comel mcmni hihi

    btw Ieka datang blogwalking dan boleh check http://dunia-iekafarhana.blogspot.my/2015/09/senarai-url-peserta-blogwalking-edisi.html

    dan Ieka minta maaf sebab takdapat sambutan dan terima kasih join :)

    sambil tekan tekan iklan hehehe

    ReplyDelete
  3. akak suka yg baru ni.. nampak matured.. chaiyala cacah..

    ReplyDelete
  4. cantik nya blog...tahniah..hehe.. btw done follow u #2158

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete