Pencarian Bloglist By Aisyhah Nyais!

by - 10:00:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat pagi!

*Klik Banner untuk ke entry tersebut*

Harini terdetik untuk buat segmen untuk mencari bloglist yang baru yang masih aktif berblogging. Bloglist lama dah tak berapa ramai yang aktif kan so terdecide untuk buat pencarian yang baru dan ianya akan kekal sehingga satu masa yang agak panjang. Hehehehe!

Macam biasa, syarat nya yang simple simple sahaja:
  1. Follow Blog Aisyhah Nyais
  2. Copy Banner dan Paste di entry korang.
  3. Comment di entry ini dengan link URL pernyataan.
  4. Tag kawan korang minimum 3 orang *WAJIB

Senang je kan? Segmen ini dijalankan mulai hari ini iaitu 16 April sehingga 23 April 2020. InsyaAllah pada 24 April link link bertuah akan berada di bloglist saya..Pemilihan tu akan buat secara random sahaja menggunakan bantuan random.org sahaja. Jom bantu untuk semarakkan lagi segmen ni dan bantu untuk saya mencari bloglist yang baru seramai 10 orang..Wishing you all, Goodluck! Salam kenal semua, jangan lupa blogwalking!


Lots of love ecahh,

You May Also Like

29 Comments

  1. Saya join!

    https://syafiqahatta.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  2. nak join nanti. tak sabar nak aktif blogging balik

    ReplyDelete
  3. Hai everything! Nana dah join!

    https://hannailly.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  4. Om join tau,

    http://www.ombakbergigi.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  5. join sini ye :)

    https://www.farhanajafri.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  6. done support.. ^^

    https://www.aienienka.com/2020/04/segmen-pencarian-bloglist-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  7. selamat bersegment semua

    ReplyDelete
  8. done

    https://salinasafea.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  9. aida join.
    bismillah...
    https://www.adianiez.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.. saya join ye^^

    https://haziqahadevin.blogspot.com/2020/04/assalamualaikum-w.html

    ReplyDelete
  11. https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  12. Selamat berkenalan Aisyhah ;)

    https://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  13. https://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan.
    Saya join segmen ini :

    URL : https://redzachannelz.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  15. Maaf, saya sudah tukar url blog:

    https://theredzachannelz.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    Harap maklum, terima kasih.

    ReplyDelete
  16. https://sitiyangmenaip.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    dh follow sini..
    saya join =)

    ReplyDelete
  17. sembrol

    www.cialah.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Join....

    https://belajardanberbagi29.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  19. Aslm.. mama join ye. Jemput join segment mama juga

    http://www.mamapipie.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  20. https://supersagaaaa.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  21. JOIN https://belogsjm.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  22. Bismillah..

    Join..

    https://www.leaazleeya.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  23. Done join

    https://www.mimiazirah.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html?m=1

    ReplyDelete