Thursday, 16 April 2020

Pencarian Bloglist By Aisyhah Nyais!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat pagi!

*Klik Banner untuk ke entry tersebut*

Harini terdetik untuk buat segmen untuk mencari bloglist yang baru yang masih aktif berblogging. Bloglist lama dah tak berapa ramai yang aktif kan so terdecide untuk buat pencarian yang baru dan ianya akan kekal sehingga satu masa yang agak panjang. Hehehehe!

Macam biasa, syarat nya yang simple simple sahaja:
  1. Follow Blog Aisyhah Nyais
  2. Copy Banner dan Paste di entry korang.
  3. Comment di entry ini dengan link URL pernyataan.
  4. Tag kawan korang minimum 3 orang *WAJIB

Senang je kan? Segmen ini dijalankan mulai hari ini iaitu 16 April sehingga 23 April 2020. InsyaAllah pada 24 April link link bertuah akan berada di bloglist saya..Pemilihan tu akan buat secara random sahaja menggunakan bantuan random.org sahaja. Jom bantu untuk semarakkan lagi segmen ni dan bantu untuk saya mencari bloglist yang baru seramai 10 orang..Wishing you all, Goodluck! Salam kenal semua, jangan lupa blogwalking!


Lots of love ecahh,

29 comments

16 April 2020 at 13:00

wahh, nak join^^

16 April 2020 at 14:17

Saya join!

https://syafiqahatta.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

16 April 2020 at 15:03

nak join nanti. tak sabar nak aktif blogging balik

16 April 2020 at 17:49

Hai everything! Nana dah join!

https://hannailly.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

16 April 2020 at 18:56

Om join tau,

http://www.ombakbergigi.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

16 April 2020 at 19:32

join sini ye :)

https://www.farhanajafri.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

16 April 2020 at 19:41

done support.. ^^

https://www.aienienka.com/2020/04/segmen-pencarian-bloglist-by-aisyhah.html

16 April 2020 at 22:30

selamat bersegment semua

16 April 2020 at 22:57

done

https://salinasafea.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

16 April 2020 at 23:19

Mudah2an meriah sambutannya

17 April 2020 at 12:47

aida join.
bismillah...
https://www.adianiez.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

17 April 2020 at 17:12

Assalamualaikum.. saya join ye^^

https://haziqahadevin.blogspot.com/2020/04/assalamualaikum-w.html

17 April 2020 at 20:01

https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

17 April 2020 at 21:25

Selamat berkenalan Aisyhah ;)

https://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

17 April 2020 at 21:26

https://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

17 April 2020 at 22:36

Salam perkenalan.
Saya join segmen ini :

URL : https://redzachannelz.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

18 April 2020 at 22:45

Maaf, saya sudah tukar url blog:

https://theredzachannelz.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

Harap maklum, terima kasih.

19 April 2020 at 02:40

https://sitiyangmenaip.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

dh follow sini..
saya join =)

19 April 2020 at 21:41

sembrol

www.cialah.blogspot.com

22 April 2020 at 12:04

Join....

https://belajardanberbagi29.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

22 April 2020 at 14:54

Aslm.. mama join ye. Jemput join segment mama juga

http://www.mamapipie.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

22 April 2020 at 16:21

https://supersagaaaa.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

22 April 2020 at 17:19

JOIN https://belogsjm.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

22 April 2020 at 23:37

Bismillah..

Join..

https://www.leaazleeya.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

23 April 2020 at 00:16

Selamat bersegmen

23 April 2020 at 07:35

Done join

https://www.mimiazirah.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html?m=1

24 April 2020 at 10:35

--- Penyertaan Ditutup ---

24 April 2020 at 12:13

@Aisyhah Nyais

ala. baru nak join ;)
haha.

Post a Comment