Tempahan Header By Ombak Bergigi

by - 12:30:00

Assalamualaikum dan selamat tengah hari!!

Harini aku nak review 1 header yang aku buat atas permintaan blogger terkenal Ombak Bergigi yang lebih dikenali sebagai OM! Actually rasa macam OMG sangat sebab dah lama tinggalkan dunia mendesign design ni especially dalam dunia blog. Dulu selalu design poster poster persatuan macam tu kalau dkt USM!
Corak header ni dah dipersetujui dan disukai oleh OM. Harga murah murah ja untuk header yang simple macam ni. Hehehehe. Kena improve lagi skill kan. Tangan dah jadi keras, tools banyak dah lupa. HAHAHAHA! 

Okay, sempena untuk elakkan dari bosan ke blog aku, aku dah ubah design blog sikit. Sedap mata memandang dari pandangan aku, cuma dari korang taktahu lah ^^ 


Alaa tak ubah banyak pon. Ubah background blog, header dengan footer je. Haha. Yang lain still sama sebab malas nak godek-godek codding lagi. Sekarang tengah struggle siapkan segala kerja-kerja USM disebabkan semua subjek dah bertukar kepada 100 % coursework. So dah takdak exam dan sebaginya disebabkan semua dah pulang ke kampung masing masing. Semoga seketul ecah ni semakin rajin siapkan semua tugasan untuk semester akhir!! Doakan juga dapat grad tahun ni. InsyaAllah! 

Thankyouuu!! Jumpa next entry.

Lots of love ecahh, 

You May Also Like

12 Comments

  1. cantiknya header dia! tq ecah sbb buatkan header OM, harga pun murah. Love sangat...

    ReplyDelete
  2. @Ombak Bergigi Alhamdulilah. Terima kasih OM tempah ngn ecah! :P

    ReplyDelete
  3. Cantiknyaaaa! Pandai deisgn. Ajar pleaseee hehe.

    ReplyDelete
  4. cantiknyaaa! simple and nice je

    ReplyDelete
  5. waa cantik lah, menarik.....

    salam kenalan dari saya, nak tanya ini, sudi tak bertukar link dengan blog saya, kalau sudi sila lah comment di link ini...

    https://www.oohsenyum.com/2017/03/bantu-blogger-yang-memerlukan-2020.html

    ReplyDelete
  6. cantiknya header tu!
    aminn semoga awak dapat grad tahun ni!

    ReplyDelete
  7. wahhh, cantik sangat. Simple dan nice

    ReplyDelete
  8. yang header simple2 yang cntik sebenarnya =)

    ReplyDelete
  9. cantiklah header...blog kemas.. kita mampu edit cikai2 je.. T_T

    ReplyDelete
  10. cute! guna photoshop ke illustrator?

    ReplyDelete