Jom Exchange Link Cepat!

by - 10:33:00

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Digital Transformation: New Ways of Thinking and Acting - The ...


Harini Aisyhah nak buat entry khas untuk exchange link sesama blogger. Korang hanya perlu isi dekat ruang yang disediakan. Dulu Aisyhah pernah dah buat sekitar tahun 2015. Tapi bila Aisyhah start blogwalking semula, kebanyakkan link dah tak aktif. Tak best kan, sebab ramai yang dah tukar link blog. Aisyhah pun akui yang Aisyhah pun dah tukar link blog. Agak hilang circle blogger yang lelama tu. So jom kita mulakan semula!!


Terima kasih yang sudi isi link korang. Nanti Aisyhah akan blogwalking ke blog korang pulak. Blogger lain pun digalakkan untuk blogwalking antara satu sama lain!!

You May Also Like

22 Comments

  1. https://anisa-mylife.blogspot.com/

    jemput la blog-walking

    ReplyDelete
  2. letak link ya! sekalian blogwalking kemari ^^

    ReplyDelete
  3. done letak link..hihi selamat berpuasa and berblogwalking

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih! happy blogwalking dan berpuasa juga.

      Delete
  4. letak link ke blog yang bersifat catatan instead of blog yang gambar kahwin tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terpulang pada awak. Ianya berbalik kepada main point blog tersebut diwujudkan. Hehe

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulilah. Terima kasih. nanti Aisyhah blogwalking ye..

      Delete
  6. terima kasih. dah drop link. hehe~

    ReplyDelete
  7. Done follow. Done letak link jugaa. Jemput singgah https://cikkentanglife.blogspot.com/2020/05/01-cuma-seorang-runner.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. nt Aisyhah blogwalking. Thankyou!

      Delete
  8. Replies
    1. Terima kasih juga. Nanti saya blogwalking. Salam kenal ~

      Delete