Review : Nurraysa Collagen Soap

by - 00:01:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”


Assalamualaikum dan selamat malam,

Siapa di sini pengguna tegar nurraysa beauty? Cer angkat tangan nak tengok sikit. Okay malam ni aku nak share sikit tentang sabun magic ni. Nak tau? Meh aku belanja gambar dulu. Bak kata orang tak kenal tak cinta gituu.

Gambar sumber google :-


Inilah bentuk kotak sabun nurraysa. Sangat cantik sebab kombinasi pink dengan putih dan sangat kemas.


Haa nilah sabun tu.. Nak jimat? Senang je, korang potong kecik kecik lepastu simpan dalam tempat bertutup..Dah habis baru amik yang kecik kecik tu..Memang jimat.. Aku guna sabun ni kan tahan dalam dua bulan lebih. Tu pon asik sental je muka. 

Meh la sini nak cerita serba sikit tentang kelebihan sabun ni :
1001 Kelebihan Sabun Nurraysa Collagen
  1. Dapat Merawat Jerawat
  2. Memudarkan Parut Jerawat
  3. Menghilangkan Jeragat
  4. Merawat Kulit Rosak
  5. Melegakan Gatal2
  6. Merawat Panau
  7. Membersih & Mencerahkan Kulit
  8. Menganjalkan Kulit
  9. Menjadikan Tona Kulit Sekata
  10. Merawat Ruam (termasuk baby)
  11. Mengecilkan Pori-Pori
  12. Melembapkan Kulit Wajah
  13. Mengurangkan Kulit Berminyak
Tips Bagi penguna yang baru
  1. Pakai sabun sahaja dulu
  2. Untuk merawat kulit dan Untuk bersihkan kulit, terutama bagi yang jerawat & jeragat teruk
Cara Penggunaan
  1. Cuci muka 3 kali sehari, gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit dan bilas muka dengan air biasa atau suam.
🎉🎉 KENALI SABUN NURRAYSA
SABUN KOLAGEN NURRAYSA BERBEZA DENGAN SABUN YANG BERLAMBAK DI PASARAN ANTARANYA :
  1. Ada bintik-bintik air seakan sabun berpeluh jika ditinggalkan semalaman. Itu disebabkan sabun asli, sel-sel rumpai masih hidup dan menghasilkan air.
  2. Pada permulaan guna, banyak buih. Tapi semakin tipis semakin kurang buih sebabnya tak guna bahan kimia untuk kekalkan sifat peluntur.
  3. Warna semakin berkurangan makin lama guna kerana bahan asli sifat mudah bertindakbalas dengan udara. Kalau pewarna tiruan warna kekal sehingga sabun habis digunakan.
  4. Bau wangi semakin lama makin kurang kerana tiada pengawet untuk kekalkan bau tersebut.
Berminat? Meh pm atau Wasap Aisyhah. Kita sembang sembang dulu pon takpa.
📲 Aisyhah 0174431412
📲 Aisyhah 0174431412
📲 Aisyhah 0174431412

Nak cantik kan? Jom ubah ke Nurraysa. Sekali cuba nak pakai lagi tau 🌸

Lots of love ecahh,

You May Also Like

1 Comments