Tempahan Full Template By Naura

by - 20:14:00



Assalamualaikum dan selamat malam,

Mesti korang bosan kan masuk blog aku mesti update tentang tempahan design blog je kan? Betul tak? Design kalini sebenarnya aku terima dua tiga hari sebelum raya. Tapi tak sempat siapkan. Jadi semalam aku dah dapat siapkan semuanya. Alhamdulilah.

Alhamdulilah. Dah siap untuk satu design lepas raya. InsyaAllah aku akan bergiat aktif balik before result UPU keluar lagi nanti. Ada yang nak tak? Meh pm ecah yeee. Jangan malu jangan segan, saya akan bagi servis yang terbaik :)

Lots of love ecahh,

You May Also Like

4 Comments

  1. Cantik.. Pandainya buat blog template..

    ReplyDelete
  2. pandainya buat blog spot eh ni? ada pilihan tak utk blog ni?

    ReplyDelete
  3. @Dieyla's blog Saya boleh designkan apa yang cik nak. Tapi contoh design perlu bagi untuk saya buat rujukan atau lakaran :) boleh tengok bahagian portfolio saya tu.

    ReplyDelete