Hari Graduasi Tingkatan Enam 2013/2014

by - 01:24:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat tengah pagi (1.23pagi)

Sejak sejak lepasan stpm ni, aku jadi bosan teramat sangat. Yelah, kerja pon tak lagi dan menyebabkan rutin aku diulangi setiap hari. Jadi, aku terjumpa gambar gambar graduasi abang dan kakak senior yang mana kami sebagai lower six yang handle majlis tersebut. Bukan senang kita nak handle, nak bahagi tugas lagi lagi kami ni kekurangan tenaga kerja dan pengangkutan masa tu hanya motosikal.

Ni lah suasana yang boleh digambarkan. Saja ja entry kali ni untuk kenang kenangan. Nanti boleh scroll balik apa aku menulis bila aku dah besar. Hihihi









Hahaha! Tu jelah gambar yang boleh aku upload kan untuk entry kali ni. Sebenarnya belon tu ditiup menggunakan tenaga dan angin manusia. Jangan cakap la bab mulut tu rasa dah hilang kejap sebab terlalu banyak balon untuk ditiupkan. Belon tu pada awal perancangan adalah untuk buat ala ala terbang camtu, tapi kami semua tidak mempunyai kemudahan untuk mendapatkan gas helium. Hihih. So buat ala kadar janji bergembira bersama 6 atas dan 6 bawah.

Mesti nak tau tempatkan? Cikgu pilih untuk batch senior di terinai, perlis manakala semasa batch aku dan kawan kawan di denai larian perlis. Hihihihihi. Okay jom nak tidoq! penat layan drama "Tersuka tanpa sengaja"...hahha

Lots of love ecahh, 

You May Also Like

7 Comments

  1. Lower 6 ka? Hehe saya faham perasaan kena handle majlis graduasi :')

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah simple tapi nampak meriah dan mewah...terbaik..

    ReplyDelete
  3. memang 'adat' Pra-u junior handle majlis graduasi senior.. lepas tu nanti kalau dah jadi senior, junior kita pula handle lagi. hehe rindu pula malam graduasi STPM tahun lepas bila baca entry ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. alahai..teringat waktu pra-u dulu hahaha

    ReplyDelete
  5. Salam tgk gambar2 ni teringat dinner2 kat u dulu . rindu

    ReplyDelete
  6. oh form6 ye.. eh bukan batch 2014/2015 ke ? huhu..
    btw enjoy your form6 life . good luck !

    ReplyDelete