Portfolio : Tempahan full Aisyah Humaira'

by - 15:13:00



Assalamualaikum dan selamat petang,

Fuhh lama nya tak berkasih dengan blog ni. Kalau tak tiap hari tiap masa nak je mengadap hihihi. Tapi sekarang ni sibuk sikit urusan dunia yang takkan habis. Alhamdulilah, dalam kesibukkan aku, aku dapatkan siapakan dua blog customer. Rezeki Allah bagi, kita tatau kan. 

Okay, kalau kita sebut je nama Aisyah Humaira, komfim ramai kan yang kenal. Yelah, beliau merupakan blog yang telah dikenali ramai. Tapi sejak sejak dia melahirkan baby girl, dia dah tak aktif untuk berblogging, jaga anak tu kan lebih wajib. Namun, sekarang dia dah nak aktif semula dengan menggunakan wajah baru yang lebih pinky gitu berdasarkan produk yang dijual oleh beliau iaitu, Nurrasya Beauty Skincare. Okay, sebelum terlupa nak bagitau yang aku ni dah habis stpm, mungkin ada yang keliru aku ni lower or upper. Entry sebelum ni aku hanya trobek balik malam graduasi.hihi. Ampun yaa ~~
  • Blog personal
  • Rm30
  • Tema bunga bunga cinta
  • http://www.aisyahhumaira.com/


Selain itu, ecah buatkan juga dkt beliau watermark. Senang nanti guna untuk upload gambar. Sebenarnya ecah buka tempahan watermark. Sape berminat boleh pm. Hanya RM5 Sahaja!! Jom tempah gais..ihihiks..ni haaaa..



Sebenarnya, fikir banyak kali nak terima ke tak, risau pulak terima dari blogger yang terkenal, ecah kan design yang simple simple lak tu. Tp alhamdulilah kak aisyah humaira suka! Alhamdulilah. Selamat berblogging kembali. Jom gais terjah beliau...

You May Also Like

7 Comments

  1. Serious talk, ecah ada bakat yang terpendam tersediri. Nice work my dear ^_^

    ReplyDelete
  2. Betul! Comey ecah buat.. Kita suka..hik3.. Thnks ecah..

    ReplyDelete
  3. nape cah hebat sangat ni adoi
    heheheeh nnt qila kumpul duit nk tempah dgn cah jelah wihihihiwi!

    ReplyDelete
  4. cantik ecah... moga terus maju!!! gud luck!

    ReplyDelete
  5. Cute....kemas....alhamdulillah..

    ReplyDelete
  6. Salam bila akak tgk tajuk entry ni kak terus klik , lama sanagt niera tak on dia punya blog kan, dah muncul balik :)

    akak dah kenal niera ni dari sebelum dia nikah lagi antara blogger terawal yang akak kenal

    ReplyDelete