Pemenang Jom Blogwalking! Tinggalkan link blog anda!

by - 16:00:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,

Terlebih dahulu aku memohon maaf sebab terlewat untuk update pemenang. Maafkan lagi sekali! Jadi, dengan adanya entry ni bermakna akan diumumkan pemenang! Siapakah?! Jeng jeng jeng....... Tahniah kepada para pemenang dan yang tak menang tu jangan la down okay? Kita dah blogwalking sesama dapat juga rapatkan ukhuwah kan kan? Jom chek nombor anda di bawah [SINI NO] :





Tadaaaaaaaaaaaa! Ni lah 5 pemenang yang ecah dapat daripada random.org ni. Btw, terima kasih kepada yang sudi join, lepasni boleh blogwalking ya kawan kawan, link dah tertera di [SINI]

Arahan kepada pemenang,

Sila antar maklumat macam ni tau kepada saya di FACEBOOK, EMAIL (aisyhah01@yahoo.com) , WECHAT (nnaisyhah):
  • Saya merupakan pemenang no.........
  • Nama dan no telefon:
  • Umur:
  • Link blog :
  • Font header :
  • Design header :
  • Warna header :
  • Saiz/lebar/tinggi header:
  • Huraian di header :
Okay para pemenang diminta untuk personal masej sebelum hari rabu. Saya akan design mengikut apa yang awak nak, cuma saya tak dapat buat sekiranya diluar kemampuan saya. Sekian, Terima Kasih sudi join aktiviti blogwalking saya!

Jeng jeng ada lagi hadiah tau!! Nak tau?! Bila cek dekat blog ada satu link ni yang selalu jadi top raferral bagi blog ecah, nak tau sapa?! Jeng !! ------------------------> SINI

HADIAH top raferral ni apa? Ni tak masuk dalam aktiviti blogwalking pon tertiba rasa nak buat bagi yang top raferral ni. Hadiah nya adalah!!

|
|
|
|
|
v

Edit full template denim by Aisyhah Nyais

Maklumat pemenang top raferral kepada saya adalah:
  • Nama:
  • Umur:
  • No telefon:
  • Design blog:
  • Contoh blog idaman:
  • Header:
  • Saiz blog:
  • Tema blog:
Tahniah! Hewhewhew. Salam Ukhuwah Fillah :)

Lots of love ecahh, 


You May Also Like

12 Comments

  1. Tahniah kepada yang terpilih ye.Alhamdulillah..syukur..yang utama eratkan ukhuwah.

    ReplyDelete
  2. tak tahu pun ecah buat giveaway. hurmmmmm sedehnya hati ini T_T

    ReplyDelete
  3. tak tahu pun ecah buat giveaway. hurmmmmm sedehnya hati ini T_T

    ReplyDelete
  4. tak tahu pun ecah buat giveaway. hurmmmmm sedehnya hati ini T_T

    ReplyDelete
  5. tak tahu pun ecah buat giveaway. hurmmmmm sedehnya hati ini T_T

    ReplyDelete
  6. tak tahu pun ecah buat giveaway. hurmmmmm sedehnya hati ini T_T

    ReplyDelete
  7. tak tahu pun ecah buat giveaway. hurmmmmm sedehnya hati ini T_T

    ReplyDelete
  8. tak tahu pun ecah buat giveaway. hurmmmmm sedehnya hati ini T_T

    ReplyDelete
  9. tq aisyhah... alhamdulillah

    sy sudah pm di FB

    ReplyDelete
  10. tq aisyah..nanti sy emel/inbox awk yer :)

    ReplyDelete