Jom Blogwalking! Tinggalkan link blog anda!

by - 16:27:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Sticky post!
Harini malam jumaat esok dah sabtu lusa ahad tulat isnin dan masih tak sekolah. Cuti sekolah cuti sekolah. Jadi terdetik di hati nak berkasih dengan blog ni selama seminggu, itupun kalau tak sibuk. Nak guna cuti yang pendek ni dengan benda manfaat. Dah rasa lama kan tak aktif blog ni, blogwalking pon dah jarang semenjak masuk tingkatan 6 ni. Jadi, malam ni nak lancarkan aktiviti seperti yang tertera di banner bawah ni :P


So, jom blogwalking reramai. Aktiviti ni akan tamat hari ahad. Adalah masa dua hari kita nak menjelajah sesama kan? Tinggalkan link blog anda di comment entry ni! Aisyhah akan follow berdasarkan link yang tertera di komen bawah ye, goodluck uolls! Syaratnya jangan lupa follow blog ecah sekali. Sesama semarakkan aktiviti ini bersama sama okay! Ayuh kita rapatkan ukhuwah antara satu sama lain.... Salam Kenal..../Aisyhah, Perlis/ Acewahhhhhhhh <3
TERBARU!! PEMENANG AKAN DIPILIH BERDASARKAN RANDOM. JADI! AYUH JOIN! AKAN MENCARI PEMENANG SERAMAI 5 ORANG, HADIAHNYA IALAH HEADER PERCUMA! AYOH!!
Ayuh jom join mana tau rezeki korang! Hanya tinggalkan link blog di bawah comment dan anda berpeluang untuk menang! tak susah kan! meh ajak reramai lagi. Tamat esok. Isnin kita umum pemenang nya! 5 Pemenang yang dicari! hihipp. Entry kali ni menarik sebab tak payah post pon, just follow dan comment anda berpeluang untuk menang. Hohohoho


Lots of love ecahh,


You May Also Like

52 Comments

  1. wah bestnya! nak join nanti ah!!!!!

    ReplyDelete
  2. ieka join :D

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. hai ! :)

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Hai...akak dr Penang...

    http://storymoryluahanku.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. selamat br bw...

    http://ahlammiera.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Salam Ukhwah (=

    akukaudansesuatu.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. salam ukhuwah! :)
    nak join blogwalking jugak.. :D
    chiksyara.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. salam ukhuwah.
    nak join jugak blogwalking ni :)
    chiksyara.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. hye!!😊
    livedazzlinglife.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. hai..niena pun dari perlis jgak..
    niena follow sini :)

    tintanienaannisa.blogspot.my

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum akak..hihi
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/

    ReplyDelete
  12. Hai saya Perdu Cinta ecececehh
    Salam ukhuwah
    Jemputlah datang blog kita..
    Ecah cuti sekolah lama ke,.

    ReplyDelete
  13. join! :)

    nampakjiwaterbang.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. salam kenal2.. jom jln2 ^_^

    http://feycasnowie.blogspot.my/2015/09/hoodie-swaddled-instant-infant-wrap.html

    ReplyDelete
  15. Kak ipah dr tawau...salam kenal
    Hania7293.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Mari melawat blog saya,

    http://www.myrokan.com

    ReplyDelete
  17. Hai ! Jemput join
    birthday giveaway mimin ni tau ^.^ ada hadiah menarik untuk anda

    ReplyDelete
  18. Nice blog Chah😀😀😁😁👍👍 -AfiqahSMKD

    ReplyDelete
  19. Sebelum ni datang komen je..haaaa ni nak join tau ecah..

    http://perducinta.blogspot.my/

    ReplyDelete
  20. Salam ukhwah..aisyah
    akk dari melaka..akak join..:)

    http://merosnordn.blogspot.my/

    ReplyDelete
  21. tak kena buat post ke? http://nurain-syahirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. salam kenal aisyah..ni link KG http://www.kakgojes.com/


    KG tag Aisyah di ----> GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015

    ReplyDelete
  23. assalam... hehe.. bru dapat tahu hari ni..
    dh lama x blogwalking~

    http://awesomemujahidah.blogspot.my

    ReplyDelete
  24. http://thestoryofyayalife.blogspot.my/2015/09/segmen-blogwalking-by-aisyhah-nyais.html

    assalamualaikum. join ! :D

    ReplyDelete
  25. wahhh. JOIN!

    https://leyastorymory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Follow sini - http://akuyangpostkauyangpanas.blogspot.my/

    ReplyDelete
  27. Hi Aisyhah,
    http://thenamyblog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  28. http://penselduabee.blogspot.com jemput follow yea

    ReplyDelete
  29. Try nak join ehek.

    http://nazatulnazreen.blogspot.my/

    ReplyDelete
  30. Kite join sekali, thanks bagitahu kat bw blog kite, sori lambat respon, tadi siang ade kenduri kawen siap trserempak sharifah shahirah dgn suami dia lg, heeee nk tahu tgok blog kite 😋☕️

    http://www.nursyazwinas.blogspot.my

    ReplyDelete
  31. SF join ^^
    http://www.syahidahfadilah.com/

    dh lame follow sini, hehe

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum. Nak join la. Hihi ;)

    http://fiqadira.blogspot.my

    ReplyDelete
  33. hye2 :)
    kalerkopi.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. Nak join jugak
    http://cikshikin94.blogspot.my/2015/09/esp-body-mass-index.html#gpluscomments

    ReplyDelete
  35. http://misszyaroses.blogspot.my/

    ReplyDelete
  36. nak join!

    http://www.sayaniza.com

    ReplyDelete
  37. Yanie join :) Bismillah . http://impianacikyaanie.blogspot.my/

    ReplyDelete
  38. salam ukhuwah akak cute! ;) thanx bw aritu.. ehehe

    http://nasihattermasyhur.blogspot.com

    ReplyDelete
  39. hi, saya nak juga boleh

    http://sihatgenius.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. hi, saya nak juga boleh

    http://sihatgenius.blogspot.com

    ReplyDelete
  41. Done! Aktiviti blogwalking dah ditutup! Maaf sekali lagi, saya akan umum pemenang dalam masa terdekat. Goodluck olls!

    ReplyDelete
  42. hehe. even terlambat, PG nak tinggalkan link kat sini juga ya :D
    www.mrsyatie.blogspo.com

    salam perkenalan daripada PG!
    done klik ur nuffy here :)

    ReplyDelete
  43. [url=http://dapoxetinepriligy-buy.org/]Priligy[/url] Where To Get Doxycycline Online http://lasix-onlinefurosemide.com/

    ReplyDelete