PORTFOLIO : Pemenang Jom Blogwalking! Tinggalkan link blog anda!

by - 17:32:00



Assalamualaikum dan selamat petang, 

Semalam kan aku dah umumkan pemenang blogwalking! Wah makaseh bagi feedback yang terbaik. Ni antara pemenang dah bagi respond kat aku, hihk :

Secara terperincinya dah 3 pemenang dah bagi feedback, cuma lagi dua pemenang. Nanti dah baca entry jangan lupa nah personal masej saya sebelum jumaat ni. Terima kasih! Ni hasilnya, hehe *Dah settle semua*






Hadiah top raferral kat kak perdu cinta pon dah siap, nak tengok? Nahhhhhhhh.


Ni juga merupakan hadiah dekat kak pc sempena 4 tahun usia blog beliau. hehehhehe! Tahniah..Disamping tu, aku masih amik lagi tempahan blog..nak tempah, meh personal masej, harga kasih sayang punya kuikui.

Okay, nak sambung buat kuih siput untuk raya ni, kuang kuang, byebye

Lots of love ecahh, 

You May Also Like

4 Comments