Tempahan Design Full Fadhliana.

by - 17:16:00



Assalamualaikum dan selamat petang.

Harini nak review sikit design yang aku buat untuk ariana ni ha atau di kenali sebagai fadh. Design yang fadh nak ni adalah bertemakan hijau ala ala hulk. Omgg you know what hulk? Hulk yang berbadan sasa, dan sudah pasti tidak berbaju.

Tempahan ni di buat kerana beliau mahukan siap assigment nya sebagai student UPSI Tesl. Lecture nya mahukan blog dan permakahan adalah berdasarkan design. Jadi, aku menerima tempahan beliau. Alhamdulilah, fadh berpuas hati dengan design nya. So, anda juga mahukan ? Ayuh pm... hahaha.
  • Tempahan dua column.
  • Assigment blog (Rm 30)
  • Link blog : http://megatthecraver.blogspot.com/

Tekan gamba untuk ke blog beliau. Katanya mahukan blog ala ala aku, so buatkan ajalah..hehee....... Okay sekian, hehehe.

Lost of love ecahh, 

You May Also Like

9 Comments

  1. Shantek nyaa design awk buat//

    ReplyDelete
  2. Kemas je ecah designkan. Kalau nak tempah ala-ala astronomi boleh tak ? Ahaks XD

    Cantik kot. :D

    ReplyDelete
  3. Singgah untuk followback. Terima kasih sudi follow bog SR :)

    ReplyDelete
  4. Terima Kasih Aisyah.. sangat berpuas hati dengan servis yg ecah bagi.. sangat2 berbaloi, insya Allah.. kalau ada rezeki nanti sy tempah lagi.. kawan2 yang nak blog cantik tu, tempah kat ecah okay.. sangat2 memuaskan hati.. nak menulis pun rasa hepi ja.. hikhik

    ReplyDelete
  5. kebetulan kite pun tengah tengok cite hulk ni..mcm sesuai je tema dengan blog yang awak buat tu... kemass... =D

    ReplyDelete
  6. Cantik. Simple je awak buat. Sedap mate memandang tak de la serabut sangat. Kipidap! :D

    Jemput join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

    ReplyDelete