Nabila Razali Peluang Kedua!

by - 10:29:00

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

PELUANG KEDUA - NABILA RAZALI (Official Lyric Video) - YouTube

Assalamualaikum dan selamat pagi!!

Setiap hari Aisyhah akan buka youtube dan dengar lagu Nabila Razali yang terbaru iaitu Peluang Kedua. Rasa terlekat dalam ingatan asik nak dengar ja hehehe! 

Sepi
Menghukum diri kembali
Untuk mengalirkan air mata
Tanpa henti
Lagi
Sepi
Menghasut diri kembali
Untuk memikirkan tentang kita
Tanpa henti
Lagi
Dan tiada
Salah darimu mengingatkanku
Bila 'ku tak sempurna
Engkau bisikkan 'ku yang paling sempurna
Di matamu hanya aku
Maaf, andai kau terluka
Maaf, 'ku tak sengaja
Tanpa sedar
Sakitimu
Sesalku
Maaf, kerna aku pun terluka
Pintaku hanya
Peluang kedua
Rasa cinta
Darimu
Dan tiada
Salah darimu mengingatkanku
Bila 'ku tak sempurna
Engkau bisikkan 'ku yang paling sempurna
Di matamu hanya aku
Dan andai terbuka hatimu
'Ku di sini menunggu dan terus menunggu
Dirimu
Kembalilah, sayang
Kepadaku
Maaf, andai kau terluka
Maaf, 'ku tak sengaja
Tanpa sedar
Sakitimu
Sesalku
Maaf, kerna aku pun terluka
Pintaku hanya
Peluang kedua
Rasa cinta
Darimu
Rasa cinta
Rasa cinta
Darimu

Lagu yang wajib buat sekarang. On je laptop akan buka youtube and Nabila Razali.  Hehehe!!

You May Also Like

12 Comments

  1. saya pula rasa x ngam dengan lagu ni.. hehe..
    ok ok saja nak dengar sesekali =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh iyeka. Setiap org kan berbeza citarasa hehe

      Delete
  2. suka sangat lirik lagu ni macam deep gitu hehe

    ReplyDelete
  3. Tak pernah dengar lagi lagu ni. Okay lah nanti boleh try dengar hehe

    ReplyDelete
  4. Lya pun suka lagu ni! Lagu2 nabila razali sebenarnya best best, cuma vokal dia je yang kurang sikit, hehehe.

    ReplyDelete
  5. lagu ni best, akak suka.

    ReplyDelete