Road to Degree. InsyaAllah

by - 13:24:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,

Dah lama kan aku menyepi dari update blog? Tipulah kalau tak rindu kan, memang akan stalk blog sendiri even dekat henpon. Aku akan baca dan publish comment comment korang tu. Alhamdulilah, ada yang masih setia dengan blog ecah.

Haritu merupakan hari bahagia untuk student stpm, matrik, asasi dan seangkatannya sebab haritu keputusan UPU keluar dah. Alhamdulilah, aku berjaya salah satu universiti awam. Perasaan tu memang tak terungkap sebab dapat sambung lagi belajar setelah habis zaman stpm haritu. 

Terima kasih dekat Allah, mak ayah, family, rakan dan semua rakan rakan ecah yang mendoakan ecah. Memang nampak raub wajab mak ayah kita bahagia sangat sangat. Mungkin dulu bukan rezeki aku, tapi percayalah rezeki Allah tak pernah nak salah alamat dan kunci untama sabar dan doa! Alhamdulilah.

InsyaAllah, 28 ogos nanti aku daftar diri dekat USM, kampus induk. Korang doakan semoga semuanya selamat dan dipermudahkan. Semoga aku dapat hadap semua masalah, duka, bahagia semuanya nanti. Btw, maaf kalau ecah tak dapat nak blogwalking blog korang lately ni, insyaAllah nanti ecah marathon sensorang yang blogwalking di sini! Ada student USM tak? Boleh helo helo nanti. InsyaAllah. Nanti jumpa lagi next entry! Byebye!

Lots of love ecahh,

You May Also Like

23 Comments

  1. good luck ecah! semoga dipermudahkan urusan di sana...

    ReplyDelete
  2. Tahniah dpt USM! :) Good luck

    ReplyDelete
  3. tahniahh. goodluck study kay, jangan lupa contact akak nnti via blog :D
    all de best dear

    ReplyDelete
  4. Hehe. All the best cah and congrats!

    ReplyDelete
  5. tahniah usm... ada kawan dkt sana juga tahun akhir dah... :)

    ReplyDelete
  6. ecah selamat sambung belajar ^^ elok elok nanti dekat usm sana ^^

    ReplyDelete
  7. Congrats dik. And good luck.
    Study elok2. ;)

    ReplyDelete
  8. Wahh USM, salah satu univ impian saya masa kecik. Tahniah & all the best!

    ReplyDelete
  9. wah tahniah ! all the best nanti ^^

    ReplyDelete
  10. wow finally. congrates ecah^^ all the best :D

    ReplyDelete
  11. haha same goes with me, busy macam mana selalu stalk blog sendiri dkat phone, kihkih.
    Btw, good luck cha menempuh alam degree. Degree kena strong, be strong tau (fizikal dan mental) =D

    ReplyDelete
  12. tahniah ecah ..hehe dapat usm
    btw singgah lah blog saya nie.. sya pun xlma jgk nk konvo..
    http://alkisahputeriafyra.blogspot.my/

    ReplyDelete
  13. Good luck masuk degree nanti. Belajar rajin-rajin

    ReplyDelete
  14. tahniahhhhhhhh

    hi..jalan2 singgah sini...jemput singgah sini, jangan lupa join sekali untuk menangi set Skinfood bernilai RM200 :)

    http://www.yayacendana.com/2016/08/skinfood-worth-rm200-set-korean-beauty.html

    ReplyDelete