Tempahan Full Template by I Love Bunga

by - 23:06:00



Assalamualaikum dan selamat malam,

Harini merupakan hari yang memenatkan aku. Dari pagi keluar, balik petang keluar sampai berbuka puasa atas kereta ja. Biasalah, nak raya banyak benda nak settle kan. Ni update entry ni pon dah macam nak terbabas. Tapi sebab aku tanak letak draft bebanyak di post, so gagah kan diri untuk update entry portfolio.
Inilah design untuk kalini. Semua dalam ni ditentukan oleh customer sendiri. Alhamdulilah dah siap semalam. Kalini amik masa 2-3 hari sebab busy sangat sampai nak edit pon tak sempat. Huhuhuhuuhhu. InsyaAllah akan giat aktif balik mendesign lepas raya. Sekarang ada dua design lagi postpone. Kalau korang nak tempah, boleh pm ecah ya. Ecah akan utamakan siapa dahulu... Goodnight :p 

Lots of love ecahh,

You May Also Like

3 Comments

  1. rajin betul dok godek2 coding, kalau nina memang takla haha
    semua design cah buat lawa

    ReplyDelete
  2. boleh taw edit template guna apa dia

    ReplyDelete
  3. @Cik Ash Saya edit pakai denim template ja :D

    ReplyDelete