Tempahan Full Template by Pn Arina

by - 08:30:00


Assalamaulaikum dan selamat pagi,

Alhamdulilah, apa khabar awak semua? macam mana puasa setakat ni? Kejap je kan masa berlalu? Tengok tengok dah lebih seminggu kita berpuasa. Hehehehe! Pagi ni aku nak update satu design sebagai portfolio. Alhamdulilah, design kalini lain daripada yang lain, disebabkan ianya adalah blogshop..Rasa edit tu pon lain tau, tapi alhamdulilah beliay suka dengan design ni 
Abaikan button fly up yang berderet tu. Yang tu sbb sebab aku print full screen. Hehehehh! Alhamdulilah thank you kak sebab sudi tempah dengan ecah. Jom kita terjah blog beliau tengok barang barang online! Nak beli? isi lah borang yang ada dkt blognya...Hehehhe!

Lots of love ecahh,

You May Also Like

5 Comments

  1. singgah ramadhan

    https://belogs.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. cantiknya..nanti akak pon nak tempah untuk blog adik akak..inshaAllah lps dia exam nanti..

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum ecah...cantik seperti biasa design ecah :)

    ReplyDelete