Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My

by - 21:14:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”


Assalamualaikum dan selamat malam,


www.nile.com.my merupakan satu lawan sengsawang yang sangat pames pada abad sekarang untuk shopping. Kini ianya kembali dengan kejutann yang sangat bermakna, dimana mereka telah melancarkan Raya Giveaway secara besar besaran. Nile tidak asing lagi dengan masyarakat sekarang, dimana kita sedia maklum bahasa Nile menyediakan pelbagai barangan keperluan yang menarik seperti pakaian, kasut, aksesori, dan pelbagai lagi yang lagi menarik tau! Nak tau jom terjah nile sekarang! :D

Nile telah buat satu giveaway untuk para blogger untuk join dan hadiahnya wang tunai sehingga RM1000! Ulang lagi RM1000! RM1000! Rugi sangat kalau korang tak join giveaway yang sangat mudah ni. Hadiah pulak memang superb kebabom menarik sangat. Mana tahu, rezeki kita menang kan. Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. Macam mana nak join? Meh tengok entry di sini [KLIK]

google

Product: Mini shoulder bag
JLM2016 Sales price: RM6.50
Date: 22/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 500 units only


Produk : Bow Design Princess Flats
JLM2016 Harga Jualan : RM12.50
Tarikh : 23/06/2016
Waktu bermula : 4.00 pm
Waktu tamat : Apabila limited quantity sold out
Limited Quantity : 250 unit sahaja


Produk : Men Shoes 
JLM2016 Harga Jualan : RM12.90
Tarikh : 22/06/2016
Waktu bermula : 3.00 pm
Waktu tamat : Apabila limited quantity sold out
Limited Quantity : 460 unit sahaja


Product: Portable Car Vacumn
JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


Product: Traveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

Jangan lupa join tau. Tertiba dah jatuh hati tengok barang barang Nile ni. Wooooo! Okay selamat berjaya semua.

Lots of love ecahh,

You May Also Like

1 Comments

  1. hai ! Nisha ada tag awak untuk satu Giveaway. jemput join ya ^_^
    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/06/giveway-shawl-raya-by-aryana-couture.html

    ReplyDelete