Pemenang Pencarian Blogslist Sesi Julai by Aisyhah Nyais

by - 23:18:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Aku hampir terlupa bahawa pencarian bloglist ni dah tamat. Aku sangat busy harini sampai terlupa. Yelah, mana nya nak handle jamuan raya nanti untuk alumni, lepastu laptop memang ketepi lah. Kalau dah ketepi tu, segala entry dalam blog ni yang berkaitan pon dah lupa. Ni pon sebab teringat tu aku nak updated nama pemenang menggunakan random.org. 

Alhamdulilah, seramai 25 blogger yang join untuk memeriahkan pencarian ni. Yang aku perasan kan, yang join kalini ramai blogger yang tak pernah join pencarian bloglist yang terdahulu. Betul tak? Okay tanpa buang masa, meh saya umumkan nama pemenang. Saya akan update di sidebar mulai esok, insyaAllah kalau takdak masalah untuk online...

10 Pemenang pemenang bloglist july ialah........................ :
Tahniah buat para pemenang. Bagi yang tak menang tu, jangan risau tau. Rezeki masing masing, insyaAllah sesi ogos akan buat tk lama lagi. Stay tuned! 

Lots of love ecahh,

You May Also Like

9 Comments

  1. Alhamdulillah terselit dkt situ :) tnhank you ecah :D

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, terselit juga blog HBJ. terima kasih aisyhah ! ^^ dan tahniah kepada semua pemenang :D

    ReplyDelete
  3. I am going to visit them hehe.

    ReplyDelete
  4. tahniahh kpd semuaa pemenang ! :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. ad jgak terselit blog kite.. hehhe ^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada yang berjaya

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah & Terima Kasih...
    Selamat Hari Raya... Semoga bergembira bersama keluarga...

    ReplyDelete
  8. alhamdulilah rezeki hihihihi... terima kasih

    ReplyDelete