NEW LOOK FOR ME!

by - 20:18:00


Assalamualaikum dan selamat malam,

Harini aku decide untuk ubah wajah blog aku yang lebih simple mimple ni dengan kombinasi warna soft pink, soft blue, soft grey dan lain lain. Semua warna ala ala warna kapas kan. I dont know whay, tapi rasa design ni lebih sesuai untuk aku. Tapi ini pon tatahu berapa boleh tahan. Kahkah!

Design kalini tak banyak ubah dari segi susunan sidebar sebab aku tak ganjak lengsung gadjet gadjet sidebar cuma ada tambah dan buang yang tak perlu. Menu tab pulak, aku susun di sidebar. Bukan apa, rasa elegent gitu haha.

Penggunaan lagu okay tak? Aku suka lagu ni tapi dekat chorus. Bila aku pilih chorus jadi pendek lak so aku amik full lagu song untuk Love Yourself ni. Lepastu, aku pisahkan sidebar dengan body dan background kalini plain pink cair. Comment box pulak memang aku tak ubah, sebab aku sendiri fall in love, memang tak lah nak ubah hehehehe! Memang totally aku dah ubah design 80% kan. 

So, apa pendapat korang? Kalau tak okay, nanti aku fikirkan lagi untuk ubah. Bukan apa untuk keselesaan pembaca gitu hahaha! Okay, tempahan design blog masih berjalan. Nak tempah boleh pm ecah okay.
Aku saja screenshot design lama. Saja nanti boleh trobek gitu kan! 

Lots of love ecahh,

You May Also Like

6 Comments