Review Blog ke 2222? Siapa tu?

by - 17:39:00



Assalamualaikum dan selamat petang,

Dah lama aku screen shot kan blogger yang bertuah yang dah follow aku yang ke 2222 ni ha. Cantikkan nombor? Tapi petang ni baru sempat nak review sikit. Makin hari makin busy tapi tktaulah busy untuk apa benda. Hohoho! Ni pon baru abis buat chesekut terus on blog nak update. hehehe!


Kenal tak kenal tak siapa bertuah tu? Hohoho! Blogger bertuah tu adalah Zaza Iman tau! Wahhh terima kasih kak follow blog ecah! Kak Zaza Iman ni merupakan seorang blogger yang ceria, baik hati, ramah dan paling win sekali seorang yang comel. Serius tak tipu gi lah terjah blog kak zaza! Kak zaza iman juga kan buka tempahan untuk bisnes kad! Pergh murah lak tu dan paling best cantik cantik tau design kak zaza! Hehehhe.

Disamping tu, ecah ada nak bagi hadiah dekat kak zaza iman sebagai blogger bertuah follow blog ecah..tapi simple jelah, harap kak suka :D hehe


 http://imgur.com/I7CvHI3.png
http://imgur.com/zi4vgO4.png
Ecah bagi dua watermark dekat akak, boleh lah pilih. Ecah buat tema flower watercalor sebab design macam ni tengah pames sekarang hihihi. Happy blogging gais! Eh jangan lupa untuk stay tune blogger yang bertuah follow di blog ecah tau! 

Lots of love ecahh,

You May Also Like

9 Comments

  1. Tahniah, cantik nombor. Hehe. Btw, mana nak dapat flower watercolor tu eh? Cantik sangat, berkenan. Hehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..tahniah kepada blogger yang bertuah itu...blogger ZI..

    ReplyDelete
  3. Thanks banyak2 echa.. :) akk suka watermark no 1 tu

    ReplyDelete
  4. kalau centu nk unfollow pastu follow ecah balik lah kikiki

    ReplyDelete
  5. cool gilosss hadiah tuu. hehe. untung2. ^^

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat blogger bertuah ZI.. =)

    ReplyDelete