REVIEW : 50% Diskaun Dari Domino's #DTopSecret

by - 21:25:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha ”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Lebih kurang semalam jugaklah aku nampak post Kak Lyssa yang mana domino  ni membuat promosi yang hebat. Dah lah promosi sebanyak 50% dimana ianya membawa kepada potongan harga separuh. Bukan selalu nak dapat makanan dengan harga separuh daripada biasa. Maka, bermula detik detik untuk order secara online.


Ni merupakan bukti pembelian aku. Harga sebenarnya lebih kurang RM45.80 tapi setalah dapatkan potongan harga yang boom ni terus dapat harga kasih sayang sebanyak RM22.90. Nampak tak bertapa dapatnya kita berjimat? Jom semua jom kita order! Ingat order hanya boleh dibuat secara online dan penghantaran secara delivery ataupun boleh juga take away dari dominos yang berdekatan dengan kediaman anda. Disini juga aku sertakan gamba pizza dominos ni. Kalau craving, apa lagi cepat cepat beli sebab promosi ni akan laku sehingga 16 Oktober 2015 ja.

PROMOSI CODE : AD62




Nampak sedapkan? Macam mana nak order? Aku order pon sign up guna akaun facebook je, senang dan mudah. Apa lagi jom tempah sekarang! Hohoho, jangan risau kak Lyssa juga buat tutorial cara pembelian, jom baca di [SINI]... Okay baibai...

Lots of love ecahh, 

You May Also Like

8 Comments

  1. Ngencesss tengok dominos memalam ni..

    ReplyDelete
  2. Ala baru je lps beli domino tp yg biasa tu..lupa ttg promosi ni padahal ada bc gak blog lyssa smlm..huhuhu

    ReplyDelete
  3. wahh ... echah !!!!! thank you support guna promo code tu . hihi .:D

    Nnti kongsikan lah jugak pengalaman dengan dominos kat social media yee ? hihi ....

    btw , pizza tu nampak sedappp :D

    ReplyDelete
  4. Akk masih belum berkempatan lagi nak mengordernya..nampak lazat je..

    ReplyDelete
  5. Nama apa pizza nih? Mcm sedap. Teringin na mkn try dominos but idk which one should i choose. any sugg?

    ReplyDelete
  6. serious la?!!! wah nak jugak...ok nak order yeah!! hhee thanks baru tau

    ReplyDelete