Steamboat Embun Dingin!

by - 21:13:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”







Mesti terliur kan? Semalam ada jumpa kawan lama so mereka cadangkan untuk jumpa dekat embun dingin! Sapa dekat perlis mesti familiar dengan tempat ni. Service pon okay, pekerja juga okay bila kita mintak bantuan. No wonderla di sini sentiasa penuh pelanggan.

Berapa harga steamboat? Actually, aku agak terkejut jugaklah sebab hanya Rm13. Bagi aku terlalu murah sebab biasanya Rm15 ke atas tanpa cos air. Semalam saja aku bedal air yang ikut pakage tu 5 jenis. Air standard la bagi aku seperti laici, sasi, oren, sirap dan bandung. Just layan diri so tak kisahlah berapa gelas pon.

Kepelbagaian makanan pon banyak, nasi goreng dan bihun goreng juga disediakan. Makanan basah yang lain banyak yang dapat kenyangkan perut. Embun dingin buat service bayar lebih jika makanan yang diambil tidak habis. Baguslah boleh latih pelanggan tak membazir. So, semalam dari pukul 8 malam sehingga 10.30 malam bedal masuk perut je. Rasa nak kembung ja perut lagi bila ada lawak hambar. Hahaha, senak oi tahan gelak. Kenyang alhamdulilah.
Okay, baii, see you later..kang jadi blog ni blog makanan lak..sb penulis nya suka makan,hikhik..

lots of love ecahh,


You May Also Like

10 Comments

  1. Banyak tapi murah..wah menarik ni..

    ReplyDelete
  2. Sedapnyaa makan stimbot , lama pulak tak makan, time study dulu slalu ,la gi dgn kawan kawan :)

    ReplyDelete
  3. Ya Allah..Tergugat iman ...sedap nya

    ReplyDelete
  4. nampak sgt sedap,murah lak tu..bestnye ♥

    ReplyDelete
  5. Sangat terliur.. Sedapnya...

    ReplyDelete
  6. sedapnya..harganya pun murah. memang berbaloi

    ReplyDelete
  7. Murah, ritu nk pekena steamboat kt danau kota 1 kpla rm35.++ kot.... Ada masa leh g sini, kat mne kdinye ni...

    ReplyDelete
  8. kedai nya di area sekolah sains tu. Area dekat kawasan latihan kereta tu....lepas trafic light tengok kiri je, nampak je tepi jalan eheh

    ReplyDelete