Tempahan Full Edit Hidayah Fatihah

by - 23:49:00




Ashelamat malam semua kepada reader 

Alhamdulilah, harini dapat edit blog customer. Walawey, aku amik masa lama haha. Yelah sebab aku dah lupa codding T-T Omomomo, tu adalah penyakit bahaya, basic blogging pon dah lupaa. Hihihihi insyaAllah akan bergiat aktif seperti biasa.

Actually ni kak yoyo, kitorg kenal masa dekat whatsap iaitu Family Blogger. Hihih. Alhamdulilah petang tadi dia wechat cakap nak tempah. First at all, heksaited gila yela lama tak bermain keyboard mahupun mouse. Rindu nak kenal codding.
  • Tempahan dua column.
  • Personal Blog (RM30)
  • Warna [ Pink + Kelabu ]
  • Link Blog : http://pinkiesmemo.blogspot.my/

Apa pendapat anda? Kak yoyo nak blog yang simple tapi menarik. InsyaAllah dengan adanya wajah blog yang baharu, anda akan bergiat aktif blogging. 

Terima Kasih.

Lots of love ecahh 

You May Also Like

6 Comments