Pertukaran design blog

by - 17:32:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang.

Hakak Aisyhah dah rasa bosan. Iyekkk yelah bila dah habis exam buku memang takdak nak pegang dah. Bukan taknak pegang tapi dah simpan molek molek. Haahaahaa. Lepastu.........Jeng jeng jeng,

Diri ini cuba mendekatkan diri dengan alam blogging. Fhuhhh, dah hampir 5 tahun lebih kot dalam alam blogger [July 2011 sehingga kini]. Apa yang berubah dekat design blog aku? Perasan tak. Hahaha, aku dah tak pilih untuk design yang gojes segala tu. Hati aku tertarik dengan design yang simple. Adakah ini satu pertanda bahawa aku akan stop blogging atau masih kekal?

InsyaAllah i will stay with pinky winky blog ni. Banyak dah aku coret, takkan nak stop cemtu, mungkin aku pilih untuk usangkan, hahahar. Aku sayang follower aku yang 2020 tu macam wawasan 2020 dah harini tengok, kekekeke, Gurau ajaa. Lagu blog pon dah berubah, now D`wapinz Band-Berharap Kau Setia 
And then, aku tanak cakap banyak. Jujur aku cakap warna pink takleh hilang dari jiwa aku eh? hehe. Apa pendapat korang tentang design yang simple ni. Heehee. Aku takdak mood nak design design hehe, tatahu la kot malam satgi berubah. LOL.

Gambar sebelah ni merupakan design lamaa hahaha  ------------------>

Lots of love ecahh ,

You May Also Like

8 Comments