Kad Raya Bersama Azwar Syuhada

by - 22:11:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Hai oulls! Hai oulls! Lama kan aisyhah menyepi? Macam mana ramadhan kali ni? Ya Allah,cepatkan rasa? And you know what? Sekarang dah 10 malam terakhir. Semoga tahun depan kita masih dapat bertemu Ya Ramadhan.

Tanpa lenggahkan masa,Aisyhah nak riview lah kad raya dari Azwar Syuhada. Pehh!! Ni la first time dapat dari blogger. Thanks akak! Molek sangat!! InsyaAllah next year,Aisyhah nak post lah dekat blogger lain. Nampak macam best kan? Ya memang best!! Tahun ni dah siap sendiri design tapi terlambat pulak! Hahahahha. Orang yang nak print out dah tutup tempahan,insyaAllah next year okay? :))

Beliau merupakan blogger yang fames. Serius dapat naik saat kak azwar jatuh. Jum terjah![SINI]

Hahaha. Dapat kelmarin! Thanks akak! Tengok tengok ada atas meja. Haha ada jugak perasaan heksaited nya! Tadaaaaaaaaa!
 



Hehhehehehhe. Dah tengok? Cantik kan? Btw  akak azwar tempah design ni dengan print out. Dapat free sampul kad raya. Full pakage gitu. Menarik kan? Apa pendapat anda? #PrayForMH17

Lots of love ecahh,

You May Also Like

4 Comments

  1. cantiknya hee dah jarang received kad raya huhu

    ReplyDelete
  2. Rasa heksaited gila dapat kad raya ni! hahahhaha.

    ReplyDelete
  3. Huyoo..dapat kad raya. Best2. Leh simpan wat kenangan. Kan kan. :)

    ReplyDelete