Mega Giveaway By Blogger's Family 2016

by - 17:50:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,


Alhamdulilah, Mega Giveaway by Bloggers's Family 2016 pon dah selamat dilancarkan pada 5 November 2016 boleh Nurnabila. Idea ini dicetuskan oleh Nabila sendiri dan terus mendapat persetujuan oleh ahli ahli blogger family termasuklah aku sendiri. Nak tau aku sponsor apa? Tunggulah nanti sapa menang tu jangan lupa tuntut hadiah okay. Hehehehe! 

Majoriti ahli setuju dengan Mega Giveaway ni dan semuanya dah kembali berkorbar korbar untuk sponsor. Dah lama gitu tak terlibat dengan aktiviti macam ni. Jadi, jomlah korang kita join. Pemenang pon ramai juga dipilih. Hadiah pon ada topup, tote bag, duit cash dan notebook. Jadi berminat tak? Klik banner di atas tau kalau nak join, bak kata pepatah tuan ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan? 

Syarat syarat nya? Senang saja. Korang boleh rujuk blog nabilah. Hehehe!
  1. Follow Blog
  2. Follow Instagram
  3. Buat entry dan mentionedkan username instagram korang
  4. Tag kawan anda!
  5. Then pastekan link giveaway di comment entry giveaway
Ecah dah buat semua syarat di atas! Fuh fuh, mana nak tau penganjur pon boleh menang kan. Hehehe! Okay goodluck! Jom join sesama. Chaiyok~ :D
USERNAME IG : nurraysabeauty_shop
Ecah nak tag 3 rakan ecah :-
Syarat mudah kan? Jom join, kot korang menang hehe. Rezeki datang tanpa diduga :D

Lots of love ecahh,

You May Also Like

10 Comments