Pencarian Bloglist November by Aisyhah Nyais

by - 11:43:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat pagi,

Dah lama kan aku menyepi? Tipulah cakap kalau aku tak rindu nak blogging macam dulu, edit edit blog macam dulu, bermain codding, bermain warnaa dan bentuk di photoshop dan ilustator. Fuh, mengamit kenangan betul. Hampir dua bulan dah aku dekat usm. 28 haribulan ni dah cukup 2 bulan aku survive sengsorang dekat sini. Banyak benda aku dah belajar. Lagi 4 tahun untuk aku sadokan hati untuk semua perkara, bak kata orang masih alam permulaan semuanya.

Okay, dari aku merepek bebukan, aku nak lancarkan satu pencarian bloglist yang selalu dibuat setiap bulan. Maaf lah bulan bulan lepas tak sempat. Ni aku buat pon sebab dapat fokus next week. Yelah aku balik cuti mid sem hihihi. Jom kita support semua blogger sesama gitu.
Macam biasa, syarat yang simple seperti di bawah :
  • Follow blog Aisyhah
  • Copy banner dan paste di entry korang.
  • Comment di entry ni dengan link url pernyataan.
  • Tag kawan korang minimum 3 orang - wajib-
Senang kan. Jom kita support each other. We help, We care! Chaiyok korang! Berapa lama link blog korang yang menang akan bertempek di blog ecah? Mungkin sebulan dan lebih. Jom kita semarakkan pencarian ni. Pememang seperti biasa akan dipilih melalui random.org Hehehe. Goodluck!


Lots of love ecahh,

You May Also Like

22 Comments

  1. Lea join.. :)

    http://www.leaazleeya.com/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  2. join :)
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  3. saya join jugak yer

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  4. Hi!
    http://masturanasarudin.blogspot.com/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  5. Mai join!

    http://missobsesi.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  6. haii kak ecah, raizah joinn :)

    http://raizahalisah.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  7. Rindu kan zaman ramai yang aktif blogging dulu :')

    ReplyDelete
  8. sy dah join http://sweetsourleyra.blogspot.my/2016/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, saya join.. =)

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  10. https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=7712957215598680517#allposts

    BONDE JOIN

    ReplyDelete
  11. http://betapunyadunia.blogspot.com/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

    joinn :D

    ReplyDelete
  12. JOIN :)
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  13. lama tak singgah sini. Eh ada segmen pulak. Join!

    http://theathra.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  15. Join Ya..

    http://seindahcerita.blogspot.com/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  16. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  17. mek join :)

    http://ajussix.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  18. Nak joinnnn

    salam perkenalan ye


    http://mommycici.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyah.html

    ReplyDelete
  19. kite join yerr

    http://unnianje.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyah.html

    ReplyDelete
  20. tyra join !
    http://atieratyra.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-november-by-aisyah.html

    ReplyDelete