Pencarian Bloglist Ogos by Aisyhah Nyais

by - 15:23:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Yeay, bulan ni ecah pon tak melepaskan peluang untuk korang berada di bloglist ecah untuk sesi ogos. Hal ni disebabkan, ecah dah boleh follow blog korang. Perasaan gembira tu makin membuak buak tau, sampai terus update entry untuk pencarian bloglist ni.

Okay, tanpa buang masa meh baca syarat yang sedia maklum untuk join pencarian bloglist ni.
  1. Follow blog Aisyhah
  2. Buat entry dan letakk banner di atas dan linkkan di entry ini
  3. Wajib tag 3 rakan anda
  4. Comment entry di bawah dengan link entry korang
Simple kan? Jom join! Sama sama kita rapatkan hubungan sesama blogger dan reader. Goodluck korang!! Pencarian ni akan dijalankan sehingga 31 JULY 2016 dan akan update pemenang insyaAllah pada 1 OGOS. Pencarian kalini aku up sikit, dan akan pilih 15 blogger yang bertuah untuk diletakkan di ruang bloglist sesi ogos nanti.  Selamat berjaya! Chaiyok!


Lots of love ecahh,

You May Also Like

34 Comments

  1. salam. alhamdulillah dah join :)


    http://ohmyvitamin.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-sesi-ogos-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  2. http://tomodachilavendra.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ikut serta :)

    ReplyDelete
  3. Cik Eyz join :)

    http://bicaragadisbiasa.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  4. Joinedd..

    http://mimixoo.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  5. BLOG EYJA joined :)

    http://www.blogeyja.com/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  6. As join :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  7. wanny join :)

    http://gadisgenits.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  8. Terima kasih kepada semua peserta yang join. Yang belum jangan lupa untuk join okay.

    --DONE CHECK PESERTA YANG JOIN ADALAH 7 ORANG--

    Thank you :)

    ReplyDelete
  9. Lea joinnn..

    http://sotskirt.blogspot.com/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  10. join :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  11. Bismillahirohmanirohim...Assalamualaikum..Terima kasih atas jemputan. MYiDEAKiNi join juga yer.. :)

    http://www.myideakini.com/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  12. http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    join

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum, akak join yea..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  14. Hye,
    saya join!
    http://letterlforlife.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  15. Terima kasih kepada semua peserta yang join. Yang belum jangan lupa untuk join okay.

    --DONE CHECK PESERTA YANG JOIN ADALAH 13 ORANG--

    Thank you :)

    ReplyDelete
  16. saya join =)

    http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  17. Joining ^^

    http://icahya.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  18. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.com/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  19. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  20. http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    join sama.. :)

    ReplyDelete
  21. Siqah join :)

    http://siqahiqa.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html#more

    ReplyDelete
  22. siqah join :)

    http://siqahiqa.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html#more

    ReplyDelete
  23. Salam.. Cikla join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum semua,

    Saya join, berikut link saya:

    http://whateverapa-apasahaja.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-sesi-ogos-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  25. saya join yer

    https://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  26. join :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  27. Sempat kan Farhanah join? ^^.

    https://frrnxh.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  28. Ain join :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  29. Saya pun join http://mylife-is-beautiful.blogspot.my

    ReplyDelete
  30. PENCARIAN TAMAT. SERAMAI 26 ORANG YANG JOIN. NANTIKAN PENGUMUMAN PEMENANG!

    ReplyDelete
  31. alamak.. lupa comment smlm.. haha even da tutup tapi nak bgi tunjuk gak
    http://suarahati95.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  32. http://suarahati95.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html even dah tamat nak bgi tunjuk gak.. hee lupa comment smlm

    ReplyDelete