Tempahan Full Template Niena Annisa'

by - 13:59:00


Assalamualaikum dan selamat petang,

Beberapa hari yang lalu aku ada dapat masej daripada adik niena ni untuk tempahan blog. Tapi aku postpone kan dulu sebab aku nak fokus dengan interview haritu kan. So semalam adik niena ni baru bagi details dan feedback dekat aku. Actually kitorang ni satu negeri yang sama iaitu Perlis! Wahh, jumpa lagi blogger perlis. Salam kenal adik niena ~ 
Tadaaaaaa! Inilah design untuk kali ni. Alhamdulilah, aku ikot semua apa yang adik niena ni nak kan di mana nak sidebar ada ribbon macam tu dan sama seperti di post title. Wah wah alhamdulilah beliau suka. Terima kasih dik sebab sudi tempah dengan akak dan letak kepercayaan dekat ecah. Happy blogging tau hihihi! Jom semua kita support niena annisa'.
Tempahan di buka untuk : Design blog dan kad raya. Lets grab it! Thank you gais!
Lots of love ecahh, 

You May Also Like

5 Comments

  1. ecahh.. akak tag ecah :)

    http://bintangpenyembuh.blogspot.my/2016/05/birthday-giveaway-by-wanaseobycom.html

    ReplyDelete
  2. Pandai ecah edit template.. good luck

    ReplyDelete
  3. lawanya kak echa ^^

    ReplyDelete