Giveaway Spicy Ramen Challenge by Bajuwarnacoklat & Sponsor

by - 20:47:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Harini aku nak join giveaway yang dianjurkan oleh Rrai. Mesti ramai kenal beliau kan? Cantik manis dan bersopan santun orang nya, mudah untuk bergaul dan beramah mesra. Kalini kan giveaway yang aku join ni sangat luar biasa dan menarik. Yelah, mesti yang tahu kan "RAMEN" yang tengah pames sekarang ni. Aku pon belum cuba tu cuba dirikan diri kot kot kot lah menang kan haha! Ada order  dua bungkus tapi belum sampai lagii.


Menarik kan? Kan kan. Macam mana nak join? Klik banner di atas dan anda akan ke dunia beliau yang sangat menakjubkan! Hohoho! Semua syarat ecah dah ikot dan tak lupa juga untuk tag rakan blogger yang bertuah ni, hihihi :-
Mudahkan, jom lah join. Ada rezeki menang lah kita. Kalau tak pon meh la kita support each other gitu dan dapat banyak kenalan lagi kan. Hehhehe!

Lots of love ecahh,

You May Also Like

11 Comments

  1. TQ Cah sudi join! hehe.. good luck!

    ReplyDelete
  2. Good Luck! :D

    Jemput singgah blog. Jangan lupa tinggalkan komen sekali ;)

    ReplyDelete
  3. Good Luck! :D

    Jemput singgah blog. Jangan lupa tinggalkan komen sekali ;)

    ReplyDelete
  4. Goodluck kak echaa ;)

    ReplyDelete
  5. elsa dah join hehe nanti sama sama boleh makan ramen yayy :*

    ReplyDelete
  6. http://theathra.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    Thankyou tag ain ! Ain join dah :) Singgah sini

    ReplyDelete
  7. Blogwalking dari GA yg sama :)

    http://frrhnd.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  8. Hi, saya pon join. Good luck awak :3

    ReplyDelete
  9. Blogwalking dari GA yang sama :D

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    All the best! :D

    ReplyDelete