Shawls Giveaway By Lollipop Manis

by - 16:14:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,


Harini Aisyhah join giveaway by Lollipop Manis. Hadiah pon menarik juga dan Lollipop Manis mencari empat orang pemenang dengan menggunakan perkhidmatan random.org. Jom semua kita support giveaway ni dan mana tau rezeki menyebelahi korang kan! Syarat nak join pon senang, tak susah pon. Hihihih! Jommm. Klik Banner untuk join! :D

Penyertaan ini akan ditutup pada 16 Januari 2016 tepat pukul 12.00 am! Fuh lagi berbaki 5 hari lagi. Jadi sempat lagi laa korang nak join. Ecah dah join, anda bila lagi kan ^_^
Semoga rezeki itu milik kita. Amin ^_^ Jom join korang! *Hati hati dengan cinta* Eh?
Lots of love ecahh,  

You May Also Like

14 Comments

  1. Wish you and me best of luck , Ecah ☺ Cik Pa'in blogwalking back 😘

    ReplyDelete
  2. jemputlah join GA Shawal.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/GiveawayWelcome2016.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih join. Saya dah update nama peserta, bolehlah blogwalking nanti. Hehehe. Anyway, Goodluck tau. :D

    ReplyDelete
  4. Membalas kunjungan dr GA yg sama. Good luck. ^^

    ReplyDelete
  5. Salam singgah dari Giveaway yang sama....semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2016/01/shawls-giveaway-by-lollipop-manis.html

    ReplyDelete