Tahniah! Pemenang Header daripada Aisyhah Nyais

by - 17:55:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 


 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”


Assalamualaikum dan selamat petang,

Wahh dah habis pon dah aktiviti menang header daripada saya sendiri yang bertarikh 11 december 2015. Terima kasih kepada yang sudi join dan tak sangka mendapat sambutan yang hangat daripada rakan blogger lain kerana seramai 40 peserta yang mengambil bahagian. Awalnya rasa tak dapat sambutan tapi semua sangkaan ku salah. Terima kasih lagi semua ;)

Okay tanpa buang masa, aku nak umumkan pemenang. Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Tahniah kepada yang menang dan bagi yang tidak menang jangan sedih sedih. Adat permainan ada kalanya menang dan kalah. Hihihihi. Jom tengok kot anda yang bertuah :P

*DONE. FROM FACEBOOK
*DONE. FROM EMAIL
*DONE. FROM EMAIL

Macam mana nak tau nombor nombor ni no anda. Ni merupakan no peserta anda di blog saya, anda boleh je tekan gambar tu [rujuk sini senarai peserta] hihi. Saja nak bagi surprise sikit hihih. Tahniah kepada 5 pemenang. Saya pilih ni berdasarkan random saja. Okay mai tengok syarat kepada pemenang pula.

SYARAT KEPADA PEMENANG ;
  • Tajuk header :
  • Huraian header :
  • Warna Header :
  • Doodle untuk header :
  • Saiz header (panjang x lebar) :
  • Font header :
  • Header (bersambung atau tidak) :
CARA CONTACT SAYA :
  • Wechat : nnaisyhah
  • Email : aisyhah01@yahoo.com
Okay senang kan? Pemenang seharusnya memberikan maklumat yang berkaitan sehingga selasa ni yang bertarikh 15 december 2015. Jika pemenang tidak dapat memberikan maklumat, saya akan memilih pemenang yang baru untuk mengantikan tempat anda. Hihih. Sekali lagi, tahniah kepada pemenang untuk kali ni. Apa pandangan anda untuk next giveaway? :P

Lots of love ecahh, 

You May Also Like

17 Comments

  1. aduhduh takde rezeki lagi. hihihihihi btw tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  2. huhu..tak ada rezeki ..tak pe..harap ada yg tak merepot lagi..hahaha..jahat sangat kan

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada para pemenang.. hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah pemenang, untung dapat header free wuuu wuuu

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah tahniah kepada pemenang...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah. tazangka Ai :) terima kasih :) Ai akan email ASAP details yg diperlukan

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum sis :)
    Alhamdulillah :)
    Thanks.. Heheh :D
    i dah roger you dekat fb :)
    tqvm again..

    ReplyDelete