Running Man?

by - 17:38:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,


Fuh, harini nak menaip entry mengenai running man yang mana merupakan sebuah filem korean. Sebenarnya, aku ni bukan suka cerita korea, nak minat sekali memang jauh sekali. Aku rasa pelik kawan aku mampu simpan episod RM ni sehingga beratus episod, apa yang best? Banyak benda bermain di fikiran sewaktu tingkatan lima.
Aku pernah tengok sekali, tu pon dekat rumah kawan. Masa tu rasa best juga running man, mungkin sebab ada rakan jadi kita boleh gelak sesama, feel tu berbeza. Balik rumah, tengok dan aku rasa boring. Mungkin episod yang aku pilih tu ada yang tak best, lepastu aku decide untuk tak minat terus. Sejak tu aku tinggalkan running man sehingga tahun ni di tingkatan 6 iaitu pada sem2. Tingkatan 6 sekarang kan boleh bawak laptop dan handfhone, dan bila ada ja masa lapang kawan kawan kelas akan layan. Aku rasa semakin pelik dan perasaan untuk tengok tiba tiba tu membuak buak. Biasalah waktu lapang dan boring di kelas tu nak juga gelak gelak sorang dimeja sendiri.


Aku pon mula cari stock dari kawan kawan. Balik rumah aku layan, dan aku dapat rasakan sehingga sekarang aku tak boleh lepas terus cerita ni. Memang superb dan terbaik. Antara pelakon aku minat adalah Lee Kwangso. Aku sendiri tak tahu kenapa, tapi bak kata orang mungkin cinta padang pertama. Hahahahahaha!

Oleh itu, mungkin dah terjawab rasanya kenapa header aku ada kwangso ataupun dikenali sebagai zirafah. Hahahhaa.

Lots of love ecahh, 

You May Also Like

4 Comments

  1. Hahahaha...gitu...haaa...ecah...ecah...peminat kwangso you..

    ReplyDelete
  2. haha okay laa boleh gak bertukar jadi minat , akak nie entah bila nak minat korea .. muka diorang dah laa sepesen ja .. payah nak kenal ..

    ReplyDelete
  3. salam ecah , akak ,macam firat episod akak tgk dengan kawan akak konon nak minat jugak sebab depa duk balun gelak. kawan akak bagi satu folder RM, akak tgk satu episod tak habis pon akak delete satu folder tu . hahaha. then bila tengok balik dengan adik , boleh la kalau nak tgk sikit sikit tapi tak terlalu minat . btw akak pon suka kwang soo hahaha

    ReplyDelete
  4. High-5 dr jauh..suka tgok kwang soo haha w/pun tak tgok sgt running man, episod yg best jak kak simpan dan tgok hehe

    ReplyDelete