Pencarian Bloglist Aisyhah Nyais Bulan Ogos 2015

by - 17:34:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”


Hai korang!! Lately ni kalau blogwalking mesti terjumpa entry mengenai bloglist bulan ogos? kenapa bulan ogos? Banyak sejarah nya bagi aku! Salah satu yang bermaknanya adalah ulang tahun kelahiran mak aku sendiri pada 7 ogos ni! Jadi, aku terbukak hati nak tambah sidebar dengan title " Pencarian Bloglist Aisyhah Nyais Bulan Ogos 2015". Aku sendiri tak pasti nak dapat galakan ramai ke tidak, tapi kita cuba!

Jadi, aku nak masukkan link korang dalam blog aisyhah! Nak cuba? Senang ja cara dia, hihihi. 

Cara join:
  • Buat satu entry yang bertajuk "Pencarian Bloglist Aisyhah Nyais Ogos 2015".
  • Letak banner di atas dengan berlink kan Blog Aisyhah [http://apple-crunchh.blogspot.com/]
  • Lepastu, comment mengenai blog Aisyhah [ Tak Banyak Takpe] * Tak wajib pon.
  • Lepas dah publish, korang letak link entry yang join di bahagian comment. Aisyhah akan masukkan dalam bloglist melalui link comment entry ni.
Senang je kan? Meh join,kita rapatkan ukhuwah sesama blogger. Mesti pelik kan sebab apa aku suruh comment mengenai blog aku? Alah, saja ja nak tau apa pandangan reader atau blogger lain mengenai blog Aisyhah. Sebab design ni macam kebudak budakan je, so kalau dapat feedback menyatakan untuk tukar design, akan ku cuba sedaya supaya edit kembali....trafik blog makin hari makin merosot..hukhuk...okay! Ingat tarikh tutup tepat pada 7 OGOS 2015!

Thanks sebab sudi join, mihmih...semoga kita dapat support antara satu sama lain.........

SENARAI NAMA RAKAN BLOGGER YANG JOIN! 

MAAF TAK SEMPAT UPDATE DI SIDEBAR LAGI. INSYAALLAH, ESOK SEMUA AKAN DIMASUKKAN. MAAF :]

Lots of love ecahh,

You May Also Like

36 Comments

  1. hye ecah..akak singgah..akak join support kamu ye..

    http://perducinta.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-bulan.html

    ReplyDelete
  2. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

    ReplyDelete
  3. Join :)

    >> http://www.naniena.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

    ReplyDelete
  4. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

    ReplyDelete
  5. http://stnrsyfh.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

    Join :D

    ReplyDelete
  6. Saya akan masukkan semuanya nanti. Skrg on via hp je..thanks for supporting me.

    ReplyDelete
  7. http://www.aimisyahirah.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

    ReplyDelete
  8. -----------Terimakasih kepada yang join----------

    ReplyDelete
  9. http://frauananas.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-bulan.html


    dah join! hehehe

    ReplyDelete
  10. NAK JOIN JUGAKKK :D

    http://diarisenjaa.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyah-nyais-bulan.html

    ReplyDelete
  11. Saya dah join. =)

    http://naz2317.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

    ReplyDelete
  12. Done datang support Aisyah
    http://iyraacariyno.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

    ReplyDelete
  13. http://theaniss.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

    ReplyDelete
  14. join sudah :)

    http://citfarah.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-bulan.html

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan aisyah. i wanna join your segment.
    always support u.

    http://kurrkura.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

    adibarusli.

    ReplyDelete
  16. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-bulan.html

    ReplyDelete
  17. joinn

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-bulan.html

    ReplyDelete
  18. addinfarhani join jgk yer..(^^,)
    http://myemosaid.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos_5.html
    ~Salam Aidilfitri~

    ReplyDelete
  19. http://officalmissyana.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

    ReplyDelete
  20. saya pun join

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

    ReplyDelete
  21. http://www.maisarahsidi.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

    ReplyDelete
  22. http://jmbelog.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-bulan.html

    ReplyDelete
  23. YB join...
    http://yangbaik.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

    ReplyDelete
  24. saya sertai segmen awak ye?

    http://www.nasznadzeri.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyah-nyais-bulan.html

    ReplyDelete
  25. Sy nk join tau, mlm kang sy update

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum. Hye..

    nasikbaik.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. Salam perkenalan,
    Hope to get to know you. ^^v
    [link]

    ReplyDelete
  28. Salam perkenalan ;)

    Masih sempat kot untuk saya join Pencarian nie kan?? hihihi

    http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

    Wassalam

    ReplyDelete
  29. Ok sy dah join segmen awk :)

    http://nursyazwinas.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html?m=1

    ReplyDelete
  30. = TERIMAKASIH SUDI JOIN. ESOK LAST TAU SEMUA! =

    ReplyDelete
  31. Harap tak terlambat nak join. hehe

    http://hafzhanrauf.blogspot.com/2015/08/pencarian-bloglist-aisyhah-nyais-ogos.html

    ReplyDelete
  32. PENCARIAN TAMAT...TERIMA KASIH...

    ReplyDelete