Akhirnya. New Life.

by - 11:48:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”


Hati aku jatuh sape nak kutip? Selalunya aku kutip hati kau. Hati aku sendiri aku kena lempar ke lautan yang luas tanpa ada orang?

Alhamdulilah. Berjaya juga aku tukar skin blog. Yang lama dah didraft kan di blog. Alhamdulilah. Cuma kali ini aku mengunakan ispirasi dari Nabila Medan. Seriously, aku dah lama jatuh hati dengan blog beliau. Blog beliau cantik teramat amat. Segala hasil kerja nya terbaik. Terbaik sangat. Bukan setakat kreatif,baik hati dan lemah lembut berbudi bicara. Seriouss.

Kali ni aku kurangkan penggunaan warna pink. Dari dulu blog aku pink. Tukar je skin pink pink and pink. So sekarang aku gunakan soft blue. Rasa macam tenang juga kalau soft blue kan? I hope so. Then aku tengah kemaskan sidebar,navigation and soon bagi kemas. Aku beritziham design kali ni nak lagi simple and kemas. InsyaAllah :'))

Itu je nak cakap kali ni, and wait for next entry! Sejujurnya saya sangat sayang skin kali ni. Nampak matured dan selayakknya dengan umur 17 ni. Betol ke? Comment please. Salah silap tolong tegur :')

Lots of love ecahh,


You May Also Like

4 Comments