New design again :']

by - 10:44:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Kehidupan ini tak semudah apa yang kita bayangkan namun tak sesukar apa yang kita impikan.Kehidupan akan lebih manis kalau kita mahu kan nya.Kata pepatah melayu,hendak seribu daya tak nak seribu dalih. Kan?  :')


Hee. Alhamdulilah kelmarin ada buat doodle jugak kan? Ada orang tanya buat mana,macam mana nak design dan banyak lagi dekat fanpage.Tak sangka ramai jugak tanya walaupun design tu cikai je.Cikai tu apa? Aku sendiri pun tak tau belasah je lah kan >.< 

Dulu aku buat doodle dekat Adobe Ai (adobe ilustrator) kot?Tak pasti pulak namanya.Kalau dekat situ boleh je buat rasenya tapi kebanyakkan tutor buat dekat sai. Paint tools sai~ Nak download pun tak lama. Dalam 5 minit dan extract file dia dan terus guna.Tak perlu install bagai. Nak cuba? Tak pecaya? Senang saja nak buat doodle. Kini tangan anda akan lebut untuk mendesign! Cubalah. Download dekat blog abang wan hazel. Heeeee 

Tutur pula macam mana? Saya search dekat google. Tapi kebanyakkan tutor yang terpikat di hati dari blog munirah. Bayangkan dia baru pmr tahun ni dah pandai buat doodle macam budak art and design! Bangga akak dengan mu dik. Akak yang dah 17 pun tak sepandai kamu. InsyaAllah kalau masuk universiti munirah senang pilih bidang grapic sebab dah ada basic kan? LOL -..-
Saya suka gwiyomi yang keenam tu.Nampak comel >.<

lots of love ecahh, 

You May Also Like

2 Comments