Tempahan Full Template Sara Rookee

by - 11:35:00

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.



Alhamdulilah. Sejak PKP ni actif jugak dengan dunia blog. Yelah dah sekarang dekat rumah so mesti ada masa lapang tu untuk aktif blog balik. Actually, tak sangka pon still dapat permintaan daripada blogger lain mengenai tempahan. So, aisyhah terima satu tempahan full template dan dapat siapkan dalam masa dua hari!

  • RM40
  • Full Template
* Tekan gambar untuk ke blog sara

Terima kasih kerana masih percaya hasil hasil yang akan aisyhah buat. Korang jangan lupa support Sara Rookee okey? Dia pun masih baru dalam dunia blog. Hehehe!
Macam mana pendapat korang? Perlu apa apa lagi untuk aisyhah penambahbaikan?

Lots of love ecahh,

You May Also Like

16 Comments

  1. lawa! suka tengok header bunga tu

    ReplyDelete
  2. lawanya bunga2 ros mekar di blog beliau. keep it up!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. done follow #2368... cantik... teringin jugak nak tempah template... hehehe

    ReplyDelete
  4. Puas hatii ! Cantik sangat rasa nak menangis. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah dik. Terima kasih guna servis akak..

      Delete
  5. Cantiknya! Macam ya buat semua tu... 😭
    Kita edit sendiri. Asal sedap di mata dah ok. Kadang² gatal tangan nak edit lg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah. Header footer pakai photoshop ngn illustrator.. hehe

      Delete