Layout facebook dah lain?

by - 09:30:00

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Semalam dok settlekan kerja kerja USM, terbuka facebook guna laptop. Selalu kalau buat kerja guna laptop, memang akan buka social media menggunakan laptop seperti facebook dan blog. Handfhone masa tu dok tepi dah. Tapi kan eh tiba tiba kenapa lain ni? Alamak.

Layout baru ni nampak cantik dan kondusif. Nice jugak tapi masih tak terbiasa dengan layout baru kan. Kalini facebook pun dah boleh darkmode even dari laptop. Kalau dulu boleh setting dekat fhone je kan? Nice gak kan?

Memang sekarang layout berubah atau dah lama berubah tapi Aisyhah baru tahu? Hahaha!!

You May Also Like

12 Comments

  1. ooo tak perasan lagi layout baru FB ni.. jarang bkk da hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe selalu buka dkt fhone ja. Tapi sejak2 sekarang selalu juga buka fb. Tu lain hehe

      Delete
  2. Eh dah tukar template dah? Good job , in syaa Allah naiklah PV lepas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup baru tukar je minggu ni rasanya. Hehehe template lg senang sikit hehe. InsyaAllah. Tgh usaha naikkan PV semula..

      Delete
  3. saya tak perasan pun dia lain, nampak cam sama jee hahaha

    ReplyDelete
  4. setakat ni guna chrome masih sama lagi layoutnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pakai crome. Mybe tersalah tekan kot habis tertukorr.

      Delete
  5. Saya sebab tak update os dengan browser so rasanya dok tengok yang lama punya jugalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin Aisyhah ada tertekan apa apa sehingga dah berupdate hehe

      Delete
  6. Ohh baru tahu Facebook ada layout baru. Jarang on fb kat laptop hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah saya pon jarang on tapi sejak2 pkp ni selalu on laptop tu boleh view by laptop hehe.

      Delete