Alhamdulilah Cheque Nuffnang dah sampai!

by - 14:10:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,

Alhamdulilah beberapa hari lalu aku ada dapat email dari nuffnang mengenai cheque nuffnang ni dan awal pagi harini dah dapat cheque! Wahh heksaited kemain tau buka sampul surat, tengok tengok benda yang dinanti dah dapat, Alhamdulilah! Dapat juga first cash out dari nuffnang ni. First time tau dan insyaAllah esok terus pergi bank. Terima kasih kepada blogger yang banyak support ecah tau yang tak henti henti tu. InsyaAllah semangat nak blogging tu rasa membuak buak.

Nak sampai cheque ni amik masak sebulan lebih tau sebab aku apply pada 26 April 2016. Alhamdulilah dapat merasa jugok hasil titik peluh sendiri. Terima kasih semua yang support :) Happy blogging gais..

Btw, ecah dah buka slot untuk tapak iklan, ke banner ke yang berukuran 125 x 125. Harga mampu milik iaitu RM10 sahaja untuk sebulan. Kalau berminat boleh lah email, wechat, facebook untuk kita berbincang :)

Lots of love ecahh, 

You May Also Like

12 Comments