Pencarian Bloglist June 2O16!

by - 14:26:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,
Masihkah ingat yang aku pernah katakan yang aku nak buat pencarian bloglist ni setiap bulan kalau sempat kan kan? Wahh malam ni aku nak rasmikan pencarian bloglist ni untuk bulan june! Actually, aku baru perasan dekat sidebar aku ada "Bloglist Mei/June" kan? Kalau tengok seolah macam dua bulan kan. Aku pon gagahkan diri cari balik entry tersebut dan ternyata hanya sebulan..Hohoho!Maaf tau atas salah teknikal hihiks!

Macam biasa, syarat sepertimana yang dulu dulu jugak. Okay meh baca lagi.
  • Wajib follow blog ni
  • Buat entry dan banner dengan tajuk entry "Pencarian Bloglist June 2016" dan linkkan keatas entry ni
  • Comment di bawah dengan link entry korang
  • Tag 2 rakan anda.
Senang kan? Meh join. Jangan segan jangan malu, kita sama sama nak kenal dan support each other kan. Ada dah yang pernah join kan? Jangan lupa join lagi, mana tau rezeki korang untuk bulan june kan! Apa lagi meh join meh! Chaiyok!

Pencarian kalini mencari 10 orang pemenang bloglist dan akan diletakkan selama sebulan. Dan pemilihan dilakukan dengan menggunakan random.org sahaja. Hihihihi! Gdluck and happy blogging!

*Pencarian akan tamat pada pukul 5 petang 31 Mei. InsyaAllah malam nanti saya update nama pemenang*
SENARAI PESERTA!

Lots of love ecahh,

You May Also Like

30 Comments

  1. join :)

    http://missclaudy94.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  2. fatin join :)

    http://fatinamdzfr.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  3. join !

    http://spitoutkata.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  4. http://be-readers.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  5. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  6. Kakfarrah join :D
    http://frrhnd.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  7. kite join tau!
    http://finurzcreations.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016-by-aisyhah.html

    ReplyDelete
  8. Elsa join yay hikhik

    http://elsaalicious.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  9. --Done update senarai peserta. 9 peserta join--

    ReplyDelete
  10. join ^^
    http://www.syahidahfadilah.com/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  11. join sini

    http://missinspirit.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  12. Opi join ^^

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  13. Bismillah.. Blog Eyja join Pencarian Bloglist June 2016 echa :)

    http://blogeyja.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  14. Hi.. Join jugak..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  15. --Done update senarai peserta. 14 peserta join--

    ReplyDelete
  16. http://jhsstories92.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html done with hupdate

    ReplyDelete
  17. --Done update senarai peserta. 15 peserta join--

    ReplyDelete
  18. http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  19. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  20. bw dan join GA..

    http://macammacamcite.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  21. http://ayubarbydol.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  22. --Done update senarai peserta. 19 peserta join--

    ReplyDelete
  23. Join :)
    http://bloggercomeldansantai.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016.html

    ReplyDelete
  24. Lea join ye..

    http://sotskirt.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-june-2o16.html

    ReplyDelete
  25. Saya join..

    http://www.kelakar.my/pencarian-bloglist-june-2016/

    ReplyDelete
  26. --Done update senarai peserta. 22 peserta join--

    ReplyDelete
  27. http://nurnabla.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-june-2016-by-aaisyah.html

    ReplyDelete
  28. --Done update senarai peserta. 23 peserta join--

    ReplyDelete