Pemenang Pencarian Bloglist June 2O16!

by - 22:17:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Okay seperti yang dijanjikan, malam ni aku akan update nama pemenang yang menang untuk pencarian sesi june ni. Okay meh tengok sapa blogger yang sepuluh bertuah tu. Hihihi!
Inilah 10 blogger yang bertuah dan aku gunakan perkhidmatan random.org tau. Tahniah yang menang dan aku akan anjurkan lagi untuk sesi july pulak, insyaAllah!

Aku akan update di sidebar mulai esok ye iaitu 1 June. Heheheheh!

Lots of love ecahh,

You May Also Like

13 Comments

  1. Tahniah kepada pemenang ^_^

    ReplyDelete
  2. wahhh alhamdulillah. terkejut kita tengok nama ada kat situ.

    thank you anjurkan segmen ini! :D

    tahniah juga kepada pemenang yang lain :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. sekali lagi kelakar.my menang GV..
    Ni baru semangat datang semula ni.. :)

    Blogwalking Sini, Jemput Join Segmen Saya Ni :)

    Pencarian #9 Bloglist segmen....

    ReplyDelete
  4. yeayyyyy!!! thanks my dear aisyah :) alhamdulillah. tersenarai lagi :) hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah untuk semua pemenang

    ReplyDelete
  6. Allahuakbar... Alhamdulillah.. terima kasih sgt2..:)
    Tahniah juga untuk pemenang yg lain.. :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah. Blog Eyja menang! alhamdulillah

    Pstt: eyja siap buat entry! jom tengok :)

    http://blogeyja.blogspot.my/2016/06/im-one-of-winner-for-pemenang-pencarian.html

    ReplyDelete
  8. owahhh, alhamdulillah...tak sangka bertuah..heheh thx!!

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah menang lagi saya! Tahniah semua juga hehe

    ReplyDelete