Tukar Wajah Baru..

by - 16:35:00



Assalamualaikum dan selamat petang,

Terdetik dekat hati nak tukar design baru, maka hari ni saja godek jari ni dekat photoshop dan aku makin bertekat untuk ubah blog ke design yang lebih simple dan warna yang pudar pudar sikit gitu. Biasalah bila umur dah cecah angka dua ni kan...tapi pinky tetap takleh hilang dari blog ni, fhuhh.

Gambar bawah ni merupakan gambar lama blog aku, buat kenangan kot nanti nak pakai balik design ni kan. Hehehe!


Alhamdulilah siap dah walaupun ada part yang aku tak ubah pon. Heheheh! Semoga reader reader suka dengan design baru ni dan tak jemu ke blog ecah. Amin. Happy blogwalking gais! Hehehe!

Lots of love ecahh.

You May Also Like

8 Comments

  1. salam ecah ! cantik sentuhan ecah kali ni :D

    ReplyDelete
  2. salam ecah ! cantik sentuhan ecah kali ni :D

    ReplyDelete
  3. cantik.. simple but beautiful. cntik sgt

    ReplyDelete
  4. cantiknya! tapi design before ni pun cantik. alah cantiklah semua! :P

    ReplyDelete
  5. Cantik sangat blog ecahhhh. ;)

    ReplyDelete
  6. @The KehalusanKelembutan Alhamdulilah, terima kasih kak. Tp tetap childish design cah nye hahaha.

    ReplyDelete
  7. @nur. nbla_ Akak tengah cuba design bagi simple yang mungkin.

    ReplyDelete
  8. Cantik laaa Cah!! Maigod lagu ni!!!!! Lagu feveret kite tauuuuuu

    ReplyDelete