Tempahan Full Template By Rose

by - 23:56:00



Assalamualaikum dan selamat malam,

Fuhh, kali ni edit blog memang amik masa yang lama dan semestinya melebihi sehari. I dont know why mungkin feel nak update tak ada sehingga harini baru aku ada feel betul betul dan fokus. Mungkin juga sebab dua bulan tak paksa otak ni untuk fikir design tu jadinya malas. Sadis betul kehidupan aku, tapi insyaAllah aku akan bergiat aktif balik bab bab design dan belajar benda baru. Okay tanak bebel. 
Ha ni lah design nya. Heheh :D
Ni pulak watermark ala ala ade watercolor roses gitu. Alhamdulilah. Customer suka ^_^ Anda bagaimana? berminat? meh pm ecah meh :D

Lots of love ecahh, 

You May Also Like

5 Comments