Tempahan Full Template by Doktor Jambang

by - 18:48:00



Assalamualaikum dan selamat petang,

Harini aku nak share sikit pengalaman pertama edit blog lelaki. Eh sebelum ni penah la edit dekat sorang dua tapi ecah edit biasa biasa dekat kengkawanja sebab cah memang dah bagitau cah tak feel gitu nak edit blog laki ni. Sebab cah tak reti nak edit bagi blog tu gentle kot! Kang terletak lak bebunga bunga memana. So ni lah merupakan portfolio yang terlalu istimewa wo! Haha! 
Alhamdulilah. Dah siap. Terima kasih sebab sudi tempah ;)

Lots of love ecahh, 

You May Also Like

3 Comments