Pemenang Pencarian Bloglist Sebulan Mei/Jun by Aisyhah Nyais!!

by - 18:34:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat petang,

Terlebih dahulu aisyhah memohon maaf sebab tamatkan pencarian ni awal sehari. Sepatutnya abis pencarian sehingga harinikan. Maaf tau, okay tanpa buang masa meh tengok kot ada link awak di sidebar saya di bahagian bloglist mei/jun. Goodluck!


Okay, boleh tekan ctrl+f dan letakkan link anda! Tahniah bagi yang menang, dan bagi yang tak menang chill je okay sebab adat kan. Okay okay, nanti next month insyaAllah aisyhah buat lagi okay. Meh tengok 15 pemenang yang bertuah tu :-
  1. http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-meijun-by.html
  2. http://eicahgorgeouskepoh.blogspot.my/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-meijun-by.html
  3. http://nasihattermasyhur.blogspot.my/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-meijun-by.html
  4. http://azlanrumadibloglist.blogspot.my/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-mei-jun-by.html
  5. http://akumissa.blogspot.my/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-meijun-by.html
  6. http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-meijun-by.html
  7. http://mrsteddybearlover.blogspot.my/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-meijun-by.html
  8. http://itsnumigx.blogspot.my/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-meijun-by.html
  9. http://akhalilah.blogspot.my/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-meijun-by.html
  10. http://maizatulnadia.blogspot.my/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-meijun-by.html
  11. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-meijun-by.html
  12. http://nurnabla.blogspot.my/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-meijun-by.html
  13. http://dazzlingyana.blogspot.my/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-meijun-by.html
  14. http://airitanaka.blogspot.my/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-meijun-by.html
  15. http://hanismasturina.blogspot.my/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-meijun-by.html
Tadaa ni lah 15 peserta yang bertuah..pemilihan ini adalah berdasarkan encik random.org ye...Okay happy blogwalking guys...

Lots of love ecahh,

You May Also Like

10 Comments

  1. alhamdulillah.. tersenarai jugakk.. hehe.. tq cahhh

    ReplyDelete
  2. wah! tahniah kepada semua pemenang! XD

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada yang tersenarai ya ☺

    ReplyDelete
  4. wahhh . tak sangka tersenarai sebagai pemenang . thankyouuuu

    ReplyDelete
  5. Alhamadulillah.... tersenarai jugak.. first time terpilih setelah banyak segmen Nadia join. thanks Aisyah.. ^_*

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...tersenarai jugak..murah rezeki

    ReplyDelete