Iklan Adsense terpasang! Alhamdulilah!

by - 00:27:00

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 "Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum dan selamat malam,

Alahai kenapa ni sibuk sangat sampai seharian tak sempat nak online dekat laptop. Tengah pepagi ni juga paksa diri untuk buka blog hihihi. Okay beberapa hari lalu aku dapat email yang mengatakan Iklan Adsense ni dah berjaya di pasangkan di dalam blog aku! Loncat sakan even aku tak berapa tau sangat tentang iklan ni. Hihihi!

Cuma yang aku tau, iklan adsense ni macam nuffnang juga yang merupakan site untuk menjana pendapatan blog. Terima kasih sebab approvekan memohonan saya. Tak sangka first time buat first time dapat. Alhamdulilah. Selamat memohon semua bagi blogger yang belum di approve. Jangan tanya aku buat apa sampai boleh approve, sebab pihak adsense yang akan pantau blog kita nanti. Rezeki kan, alhamdulilah! 
NOTE : PENCARIAN BLOGLIST DAH TAMAT. AKAN DIUPDATE SENARAI PEMENANG.
Lots of love ecahh, 

You May Also Like

5 Comments

  1. Tahniah aisyah! happy blogging!

    ReplyDelete
  2. tahniah cahhh. hehee. lepasni mana tau ada rezeki jumpa boleh belanja rrai makan kekekekeee

    ReplyDelete
  3. Tahniah sis..Nak try apply jugaklah

    ReplyDelete
  4. Tahniah cah.. samalah kita first time apply terus dapat.. rezeki, alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah tahniah ecah....

    ReplyDelete